Ljubav

Direktno.rs

26. 09. 2022. 21:51 0

Znakovi koji ukazuju da je vreme da raskinete vezu

Ljubavne veze se završavaju iz brojnih razloga. Najčešće u pitanju je neverstvo i neispunjavanje očekivanja s jedne strane. Međutim, tu su i mnoge druge stvari koje pojedinačno deluju kao sitnice, ali koje kad se zbroje zaista ukazuju na to da veza više nema smisla. Najveći broj devojaka ima običaj da trpi loše stanje u vezi previše dugo, dok na kraju više ne može da izdrži.

Ako vam se čini da ste u vezi koja odavno ne napreduje i pitate se da li je vreme da okončate stvari, zavirite u našu galeriju. U njoj vam donosimo znake koji vam poručuju da je krajnje vreme da doneste tu ključnu odluku i ostavite ga.

Ignoriše ne samo vas već i vaša osećanja

LJubavna veza bi trebalo da je ispunjena empatijom, odnosno razumevanjem s obe strane za osećanja voljenja osobe. NJen nedostatak u vezi je i više nego dovoljan da znate da je s vama gotovo. Ako se dogodi da ste usled nečeg zaista tužni, a vaš momak ne pokazuje ni najmanju dozu saosećanja sa vama, to je znak da mu više nije stalo do vas i da ne bi trebalo na takvu osobu da gubite vreme.

Nikad nije tu

Kada ste u ozbiljnoj vezi sa nekim, ta osoba bi trebalo da je uvek tu za vas. Međutim, ako je vaš momak stalno nečim zauzet, nedostupan ili previše umoran kada vam je potreban, to je znak da ne oseća prema vama pravu ljubav. Ako ste uvek vi ta strana koja inicira viđanje, šalje mu poruke i trudi se da drži vezu u životu, dok on stalno planira aktivnosti koje vas ne uključuju, zaista je vreme da dalje pođete sami.

Ne prepoznajete ga

Ne tako davno verovatno se imali utisak da znate sve o njemu. To se odnosilo na njegova osećanja, misli, želje i sve što se dešavalo u njegovom životu. Međutim, najednom to se promenilo. Čini vam se da bi on mogao da promeni posao i preseli se u drugi grad, a da vi to ne saznate. Nemoguće je biti u ljubavnoj vezi sa nekim koga više uopšte ne poznajete i ko se zapravo svojski trudi da ostane tako.

Naporno vam je da budete u njegovoj blizini

Da li vam je ono malo vremena koje provodite s njim postalo nepodnošljivo? Ako imate utisak da ne možete više da budete u njegovoj blizini, jer vas on guši to je zaista loš znak. Iako je u redu biti nekad ljut na voljenu osobu, ako je to vaše konstantno stanje i ako osećate teskobu kada je on kraj vas, ne postoji očigledniji znak koji vam poručuje da bi trebalo da ga ostavite.  

Počeli ste da krijete stvari od njega

Iako svako od nas ima pravo na dozu privatnosti u svom životu, nije dobro ako u poslednje vreme imate potrebu da od osobe s kojom ste u vezi krijete neke stvari. Naime, možda se ne osećate dovoljno sigurno da mu se poverite, jer mislite da bi reagovao loše ili jednostavno smatrate da ga se ne tiču date stvari. U oba slučaja jasno je da ste se otuđili i da je poverenje među vama nestalo. A bez njega nema smisla nastavljati vezu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna

Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]

Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati