Ljubav

Direktno.rs

23. 06. 2022. 22:05 0

8 razloga zašto muškarci vole starije žene

Parovi u kojima su žene starije od muškaraca i dalje su tabu, dok je obrnuta situacija u kojoj je muškarac stariji mnogo prihvatljivija. Ali ipak, sve je više dama, naročito u Holivudu, koje za ruku vode muškarce mlađe od sebe. Zašto je to tako?

Starije žene su iskusnije

Ako ste stariji od njega, logično je da ste prošli više toga i suočili ste se sa mnogim izazovima koji će pred njega tek biti postavljeni. Vi ste mudriji, iskusniji i pametniji, a to je ono što mlađi muškarac traži u starijoj ženi. Pomažete mu da se bolje nosi sa svojim problemima. Sa partnerom kao što ste vi, bolje prolazi kroz život.

Znaju šta žele

Bogato životno iskustvo vam je takođe pomoglo da jasno definišete svoje ciljeve i znate šta želite, bilo da je to posao, privatni život ili ljubav. Znate kakvog muškarca više ne želite pored sebe i odlučni ste u tome. Vaši jasni stavovi ga impresioniraju i poprilično mu pojednostavljuju život, a on je polaskan što ste izabrali baš njega.

Podižu mu ego

Prethodna tačka je uvod u ovo. Tokom godina, postali ste izbirljivi, cenite svoju slobodu, sebe stavljate na prvo mesto i birate samo muškarce koji vam mogu parirati. Ako izaberete mlađeg od sebe, podići ćete mu ego. Polaskan je što ga želi uspešna, samouverena i ostvarena žena, piše zena.rtl.hr.

Samopouzdanje je najjači afrodizijak

Ne postoji ništa privlačnije od žene koja se odlično oseća u svojoj koži. Ako je izlazio sa svojim vršnjakinjama, teško da je upoznao samopouzdanu ženu i upravo zbog toga oseća neverovatnu privlačnost prema vama. Prirodno je da mlađe devojke pate od nedostatka samopouzdanja. Naime, ono se gradi iskustvom i dolazi sa godinama. Imate oboje.

Emocionalno stabilnije od mlađih devojaka

Još jedna velika prednost zrelih žena je to što su emocionalno stabilne, što muškarci vole. Nećete praviti drame tamo gde ne treba i započinjati besmislene ratove, odnosno bar u njihovim očima besmislene. Znate da stanete na loptu, smirite situaciju i racionalno sagledate stvari. Na kraju krajeva, znate kako da ga smirite, a to mu je bitno.

Željne su novih iskustava

Starije žene koje su ostvarene i zadovoljne ne stide se sebe i rado će naučiti svog mlađeg partnera nečemu novom, u bilo kom aspektu života. Podelite svoje iskustvo sa njim. To je veoma uzbudljivo i privlačno mlađim muškarcima. Nešto što im vršnjakinje ne mogu pružiti.

Vole dominaciju

Uobičajeno je verovanje da muškarci vole da dominiraju u vezi, ali je stvarnost vrlo često drugačija. Muškarci vole žene koje će im reći šta i kako da rade. Onekoje će uzeti stvar u svoje ruke i isplanirati odmor, platiti račune, organizovati renoviranje stana i podićii kredit za isti.

Ne ostaju po svaku cenu

Poštujete sebe i tražite od njega da vas poštuje. U suprotnom odlazite i zaboravljate ga, kao da se ništa nije dogodilo. Bez suza (barem pred njim) i bez drame. On nije ni prvi ni poslednji (osim ukoliko ne bude dobar) i toga je svestan. Štaviše, to je jedan od razloga zašto vas toliko želi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati