Ljubav

Direktno.rs

23. 02. 2022. 17:57 0

"Muž i ja smo 10 godina živeli odvojeno": Ojačali

Skoro deset godina moj sadašnji suprug i ja smo živeli odvojeno, na oko kilometar udaljenosti jedno od drugog. Ljudi su nas čudno posmatrali, ali nije nas bilo briga - ispričala je jedna Amerikanka.

– Razdvojeni život je jednostavno imao smisla. Naša veza bila je druga šansa za oboje, jer smo ranije bili u brakovima i razveli se. Oboje imamo decu s bivšim supružnicima. Njegovo najmlađe dete bilo je dve godine starije od mog najstarijeg sina. Kada smo počeli da izlazimo, njegovo dvoje mlađe dece bilo je u srednjoj školi, a moja četiri dečaka još su pohađala osnovnu školu – prisetila se Dženifer.

Kaže da je njegova bivša supruga imala svoje dvoje dece kad se venčao s njom, pa je on itekako dobro znao koliko je teško spojiti dve porodice u jednu.

– Moji dečaci su već preživeli razvod i traume zbog toga, i poslednja stvar koju sam želela da uradim je da im nanesem još štete bilo kakvim životnim promenama – dodala je Fink.

– On je živeo je u svojoj kući na dve etaže s tri spavaće sobe, a ja u četvorosobnoj viktorijanskoj kući koju sam delila sa svojim sinovima. Svi smo se prilagodili situaciji. Kad su moji dečaci bili kod tate, ja sam ostajala u njegovoj kući – rekla je.

Kaže da su se venčali 2018. godine zbog zdravstvenog osiguranja, ali da su nastavili da žive odvojeno. Tada su još trojica sinova živela s njom, piše 24sata.hr.

– Nisam videla dobar razlog da im poremetim živote. Osim toga, volela sam da živim odvojeno od muža. Budući da nismo delili kuću, novac ili decu, nismo se svađali oko kućnih poslova i održavanja, novca ili dece, stvari oko kojih se bračni parovi najčešće svađaju. Umesto toga, naše zajedničko vreme bilo je uglavnom prijatno. U stvari, rekla bih da je odvojeni život ojačao našu vezu – objasnila je Dženifer.

– Tokom godina razdvojenih života, nije bilo sumnje što ću raditi u ponedeljak, utorak ili svaki drugi petak, subotu i nedelju uveče: provodila sam vreme sa mužem. Zajedno smo kuvali, šetali pse, razgovarali, provodili vreme s prijateljima i uživali u stvarima koje smo oboje voleli – ispričala je ona.

Bez obzira na odvojeni život, vremenom su se dobro upoznali, sa svim vrlinama i manama. A onda su odlučili da ponovo iznenade sve – danas žive zajedno.

– Nedavno smo odlučili da živimo zajedno. Lakše je voditi računa o jednoj kući nego o dve. Još se navikavamo na to – zaključila je Dženifer Fink.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]

Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati