Ljubav

Direktno.rs

13. 02. 2022. 14:06 0

Stručnjaci utvrdili šta odvaja dobrog supruga od lošeg

Sigurni smo da verujete da postoji mnoštvo znakova koji ukazuju da imate dobrog muža. Ako niste udate, vrlo je verovatno da zamišljate gospodina savršenog i da imate sopstvene kriterijume.

Međutim, jako  je važno da shvatimo da svaka osoba ima svoje nedostatke. Bez obzira da li reč o našem stalnom partneru ili osobi koja nam se dopada jedno je sigurno- oni ne mogu, baš kao i mi da budu savršeni.

Stručnjaci zato tvrde da je dobra komunikacija najvažniji temelj za uspešan brak ili vezu. Ona podrazumeva deljenje lepih stvari u životu, ali i razočaranja, neuspeha i poraza.

Dobri supruzi i supruge priznaju međusobno svoje greške partneru, očekuju razumevanje za svoje postupke, ali i traže rešenja kako ne bi ponavljali iste greške.

Oni znaju da nisu savršeni, ne ponašaju se arogantno kada znaju da nisu u pravu. Naprotiv, kada partner ima drugačije mišljenje od njih, poslušaće ih i poštovati njihovo mišljenje čak iako se ne slažu. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]

Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati