Ljubav

Direktno.rs

11. 12. 2021. 18:46 0

Obratite pažnju: Na današnji dan najviše parova raskida

Hladniji zimski meseci uvek su karakterstični i po tome što nam raspoloženje opada pre nego što dođu praznici. Sumorno vreme napolju utiče i na našu psihu, a kako su pokazala istraživanja, utiču i na naše ljubavne veze. Naime, rezultati različitih statistika pokazale su da se većina parova rastane na jedan isti dan u decembru!

Prema jednoj Fejsbuk statistici, gde se govori o raskidu veze - ispostavilo se da je 11. decembar dan u godini kada se događa najviše raskida.

Ovo nije zvanična i reprezentativna anketa, pa ne postoje izjave o uzrocima i razlozima za raskid, ali postoje naznake zbog čega se to događa.

Najpre, u pitanju su veze koje su već neko vreme u krizi i nestabilne. S druge strane, mnogi žele da samostalno, bez svađa i briga, započnu novu godinu i praznike, te žele da se oslobode tereta loše veze.

Zbog čega je to tačno 11. decembar - to se ne može objasniti. Međutim, statistički gledano, za vreme praznika sve se opet popravi, pa u to vreme nastaje mnogo novih veza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]

Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati