Ljubav

Direktno.rs

03. 06. 2021. 21:07 0

Ukinite igru toplo-hladno: Pitajte na čemu ste

Nije lako započeti razgovor o statusu vaše veze, ali morate biti direktni s partnerom jer muškarci postaju čudni kad se radi o vezivanju. Kad dođe do tačke u odnosu kad bi trebalo definisati status veze, muškarci se uplaše i počinju da se pitati postoji li možda neko bolji za njih ili žele li da se se odreknu svog statusa samca.

Međutim, svako zaslužuje da zna na čemu je i zato primenite plan sa tri koraka.

1. Izaberite pravo vreme

Nažalost, ne postoji magična formula koja će vam reći kada treba da obavite razgovor. Uopšteno govoreći, najbolje bi bilo onda kada se prvi put nađete u situaciji da vas izluđuje to što ne znate status vašeg odnosa - kad shvatite da niste na istom nivou, a pitanje "Kuda ovo ide?" vam se bez prestanka mota po glavi.2. Odaberite pravo mesto

Započnite razgovor u trenutku dok se bavite nekom aktivnošću, recimo dok šetate ili zajedno pripremate večeru. Na taj način pitanje neće biti centar svemira, što smanjuje napetost. Večera u restoranu nije baš najbolja ideja - formalnost stvara pritisak, a ako razgovor krene u lošem smeru oboje ćete hteti da ustanete i odete što nije baš prijatna situacija u restoranu. Razgovor u krevetu takođe nije sjajno mesto. Ako vam kaže da ne želi da bude zvanično vaš dečko, osećaćete se previše ranjivo s obzirom da ste goli i da ste upravo bili intimni.

3. Odaberite prave reči

Trik je u tome da krenete s otvorenim frazama koje će mu dati priliku da podeli s vama svoje misli bez prisiljavanja na odgovor. Recite nešto poput "Trenutno se viđam samo s tobom i volela bih da znam razmišljamo li jednako po tom pitanju" ili "Uskoro je venčanje moje sestrične i ljudi će nas pitati da li smo par". Ako kaže da želi vezu, odlično. Ali, ako počne rečenicom "Uf, pa ne znam baš...", vreme je da tražite novog "pravog".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]

Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati