Ljubav

Direktno.rs

02. 04. 2021. 21:53 0

"Suša" u seksu ne mora biti loša: 4 korisna razloga

Period bez seksa idealna je prilika da saznate šta vas uzbuđuje, a šta ne, da poradite na boljoj formi, ali i da odmorite živce iz straha od neželjene trudnoće.

Iako seks jača srce i produžava život, sušni periodi takođe imaju svoje koristi, posebno za psihu. Prekomerno vreme je sjajna prilika za rad na sebi i svom obliku tela, piše Your Tango.

Bolja forma, više samopouzdanja

Žene tokom seksa mogu biti izuzetno nesigurne u svom telu, preispitujući se da li su dovoljno dobre ili dovoljno atraktivne što loše utiče na njihovo samopoštovanje. Period bez seksa menja prioritete, pa višak vremena možete potrošiti vežbajući i menjajući način ishrane. Bolja forma će sigurno povećati vaše samopouzdanje i poboljšati način na koji gledate vaše telo.

Prilika za istraživanje sopstvenog tela

Period bez seksa odlična je prilika za istraživanje sopstvenog tela. Oni koji nikada sa partnerom nisu dostigli vrhunac mogu od ovoga imati najviše koristi, pa sada mogu da saznaju šta ih uzbuđuje, a šta ne i koje dodire zapravo vole.Nema više drame ili straha od trudnoće

Život u paru uprkos njegovim prednostima može biti veoma stresan. Partneri se moraju međusobno uskladiti i praviti kompromise, čak i kada je seks u pitanju, zbog čega su svađe neizbežne. Bez seksa nema drame koja će umiriti živce, ali ni straha od neželjene trudnoće.

Više ćete ceniti seks

Sušno razdoblje vas nauči da više cenite seks. Jednom kad se završi, valjanje po krevetu biće intenzivnije nego ikad pre, naročito ako se iskoriste veštine koje ste naučili istražujući vlastito telo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]

Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati