Ljubav

Direktno.rs

21. 05. 2020. 06:52 1

Šta znače male oči ili jaka vilica? OTKRIJTE sve o muškarcu

Niko ne može da predvidi budućnost, ali postoji verovanje da određene karakteristike na čovekovom licu mogu otkriti kakav je on kao partner.

Skoro svaka osoba zna da će bar jednom u životu doživeti loš sastanak i na to su mnogi spremni. Ne postoji način da se predvidi budućnost, ali neki veruju da postoje znakovi koji ukazuju na ličnost neke osobe, njene vrline i mane. U Kini se koristi metoda sagledavanja karakteristika lica muškaraca. Analiza crta pomaže vam da otkrijete kakva je osoba, piše “Your Tango”.

“Lude“ oči

Prilikom čitanja lica, oči ukazuju na duh čoveka. Ako se dobro zagledate u nečije oči otkriće kakva je osoba. Ako ima “lude” oči, verujte svojim instinktima i ne ulazite u dublje odnose s njim.

Rupica u bradi

Ovo je jedan od vatrenih znakova. Ukazuje da osoba žudi za pažnjom i uvek mora da bude centaru pažnje. Što je dublja rupica, čoveku je potrebno više pažnje.Male oči

Muškarci koji imaju male oči često su hedonistički i promišljeni. Vole da uživaju u lepim stvarima, ali često znaju da zanemare svoje partnere.

Jaka vilica, ali uska brada

Snažna vilica je znak odlučne i samouverene osobe, ali kada je u paru sa uskom i malom bradom, to je znak da ovo jedna zahtevna osoba, koja vrlo lako gubi strpljenje.

Oči koje se naginju na dole

Muškarci sa očima koje naginju ka dole očekuju puno od drugih ljudi, ali ne uzvraćaju istom merom. Teško ih je zavesti, ali ako uspete, dobićete odanog partnera.

Deblja donja usna

Muškarci kojima je donja usna deblja od gornje su senzualni ljudi, ali su potpuno nepouzdani. Imaju visoko mišljenje o sebi, ali ne misle najbolje od drugih ljudi, već ih povezuju sa najgorim karakteristikama

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]

Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati