Kultura

[ Izvor: Mediji ]

23. 10. 2024. 13:54 1

"Nisam upoznala tatu, to je krst koji nosim": Mirka Vasiljević otvoreno o bolnim trenucima iz života

Glumica Mirka Vasiljević neretko priča o privatnom životu, ali postoje teme iz njenog života o kojima ipak ne voli da govori.

Naime, Mirkino detinjstvo obeležio je odrastanje bez oca, a sada je sa knedlo u grlu progovorila o bolnoj temi.

- Tata je voleo da komunicira sa ljudima, da preko posla bude u kontaktu sa ljudima i bilo mu je bitno da se delatnosti šire. U svom najboljem sećanju nemam nikakve negativne slike. Nas je bilo 11 u porodičnoj kući, ali sam dosta vremena provodila kod bake i deke u Nemačkoj - rekla je ona, pa progovorila o gubitku oca Mirka:

- To su neke teme o kojima ne pričam puno u javnosti, to jeste istina, ja neću to da krijem. To se desilo za vreme mamine trudnoće, pre nego što sam se ja rodila. On i ja bismo imali svašta da popričamo, to bi verovatno trajalo za ceo život. Nisam upoznala tatu, to je moj krst i nosim ga hrabro i ponosno, da mogu da pišem scenario za svoj život verovatno bih ga drugačije napisala. Živim to i trudim se da to nosim najbolje što mogu na svojim leđima. Sa mamom sam plakala i od neke tuge, ali i od sreće, svako treba naći način da izbaci sve iz sebe - otkriva Mirka.

Glumica je od tinejdžerskih dana u vezi sa fubalerom Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro dece. Ona je sada podelila sećanja sa početka njihovog zabavljanja:

- Sa Vujadinom sam od 19. godine, naše profesije su drugačije, ali je zbog sporta u odnosima sa medija drugačiji. Smatra da treba da daje samo sportske intervjue. Ja sam mu jako brzo rekla da ga volim, kada smo počeli da se zabavljamo to su bila slična mesta okupljanja. Ja sam mu još tada rekla da ako želi da se zabavljamo, to mora biti ruka ruci ili ništa - priznaje glumica za Hajp za emisiju "Pretres".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Ko će pre da ožedni?

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati