Kultura

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

17. 10. 2024. 10:10 0

Droga i alkohol: U ovoj sobi je poginuo Lijam Pejn (FOTO)

Lijam Pejn poginuo je juče, a Izveštaji sugerišu da je on svoj poslednji dan bio proveo haotično.

TMZ, američka medijska kuća istakla je da je Lijam "delovao neuračunljivo" neposredno pre svoje smrti. Njegovo ponašanje privlačilo je pažnju nekoliko minuta pre tragičnog pada, kada je navodno razbio svoj laptop u lobiju hotela zbog čega su ga odvukli u sobu.

Kako izveštavaju Marca.com, The Express Tribune i mnoge druge agencije, navodne fotografije iz Lijamove luksuzne sobe pojavile su se na mrežama. One prikazuju scenu ispunjenu haosom i neredom.

Na slikama iz njegove sobe vidi se razbijen televizor, praškasta supstanca za koju se veruje da je droga, kao i razni drugi predmeti, uključujući sveće, aluminijumske folije, vrh od spaljene limenke, upaljač i još mnogo toga razbacanog po sobi. Fotografije su navodno preuzete iz lokalnih argentinskih medija, a njihova autentičnost još uvek nije potvrđena. Ipak, društvene mreže su brzo podelile ove informacije.

Prema Rojtersu, policija je obaveštena o "agresivnom muškarcu koji bi mogao biti pod dejstvom droga i alkohola."

"Gost koji je na drogama uništava"

Bivši član benda "One Direction" pronađen mrtav. Poziv hitnoj pomoći od menadžera hotela u Buenos Airesu, gde je Lijam preminuo, ukazuje na to da je pevač mogao biti pod uticajem alkohola i droga. Uznemirujući poziv hitnoj pomoći menadžera hotela takođe je procurio, osvetljavajući događaje koji su doveli do tragedije.

Audio snimak poziva hitnoj pomoći od menadžera hotela emitovan je na argentinskoj televiziji.

- Imamo gosta koji je na drogama i uništava celu sobu, tako da nam je potrebna pomoć - tvrde.

Rojters je potvrdio da je poziv bio uznemirujući.

- Kada je svestan, uništava celu sobu, i potrebno je da pošaljete nekoga - rekao je radnik, dodajući da je gostov život u opasnosti jer njihova soba ima balkon.

Lijamova nedavno obrisana objava na društvenim mrežama prikazivala je srećne trenutke s devojkom

Suprotno ovim izveštajima, Lijam je takođe objavio "priču" na Snapchatu neposredno pre svoje smrti. Iako je sada obrisana, jedan od njegovih postova sugerisao je da ima "divan dan" sa devojkom, Kejt Kasidi.

Međutim, snimak se činilo kao stari, jer je 25-godišnja influenserka otputovala nazad na Floridu ranije ove nedelje, dok je Liam ostao u Argentini. Njegovo putovanje u Argentinu počelo je početkom ovog meseca kada je došao da podrži svog bivšeg saradnika Niala Horana, koji je tamo nastupao.

Izgledalo je da su imali mnogo toga da kažu i razjasne, jer je pevač “Get Low” objasnio na svom Instagramu pre nastupa:

- Prošlo je vreme otkako smo on i ja razgovarali. Imamo o puno toga da pričamo i želeo bih da razjasnim par stvari s njim. Nema loših vibracija ili nešto slično, ali samo treba da razgovaramo - kazao je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati