Kultura

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

03. 10. 2024. 16:35 0

Hospitalizovana Tereza Kesovija

Pevačica Tereza Kesovija hospitalizovana je. Oglasila se iz bolničke sobe i otkrila da joj nije do slavlja i da je zadobila povrede prilikom pada.

 - Ja sam u bolnici. Žao mi je, nisam u stanju objašnjavati što se dogodilo. Pala sam, jako sam se udarila - izmučenim glasom kazala je za Net.hr Tereza koja, međutim, kako hrvatski mediji prenose, nije hospitalizovana zbog samog pada.

Kesovija je i ranije imala zdravstvenih problema. Prošle godine u avgustu je takođe završila u bolnici nakon što je imala infarkt. Tada nam je ispričala kako je Hitna dva puta došla po nju tih dana.

- Tereza je već nekoliko dana imala povišenu temperaturu, koja ju je, kao i svakog od nas, oslabila. Zbog toga je neki dan, onako nesigurna na nogama, i pala i poprilično se udarila, a u bolnicu je nismo odvezli zbog pada nego zbog temperature koja se nikako nije spuštala. Nakon pregleda lekari su ustanovili kako je temperatura nastala zbog jake upale, a ono što je sada najvažnije jeste da je Tereza u najboljim mogućim rukama, da uzima antibiotike i ostale lekove i da se svi nadamo da će uskoro biti bolje. Što se rođendana tiče, kad ozdravi i otpuste je iz bolnice, biće vremena i za slavlje - kaže Terezina najbolja prijateljica, koja je sve vreme uz legendarnu pevačicu.

Vest o tome da je Tereza u bolnici zabrinula je njene mnogobrojne prijatelje koji su je danas zvali kako bi joj poželeli sve najbolje.

- Zabrinuta sam. Ne znam šta joj se dogodilo, vrtim sve moguće telefone, ali nisam ništa saznala. Baš mi je krivo što nije dobro - rekla je za hrvatske medije pevačica koja je inače i Terezina dobra prijateljica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pronađi uljeza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati