Kultura

30. 09. 2024. 17:56 1

"Svake bih večeri zaspala u suzama!": Mišel Fajfer otkrila tajne sa snimanja poznatog filma (VIDEO)

Mišel Fajfer prisetila se kako joj je bilo da radi na poznatom raditi na kriminalističkom trileru Scarface kada je imala samo 25 godina.

Slavna glumica proslavila se glavnom ulogom u filmu Briljantin 2 iz 1982. godine, a godinu dana kasnije, nakon mukotrpne audicije, uspela je da dobije ulogu u filmu Scarface, u kojem je glumila uz Ala Paćina, Marka Margolisa i Mari Elizabet Mastrantonio. U kultnom filmu igrala je ženu mafijaša koja se zaljubi u Paćinovog Tonija Montanu.

Fajfer je u prošlogodišnjem podkastu "The Skinny Confidential" otkrila da se na setu filma osećala jako nesigurno jer nije imala dovoljno glumačkog iskustva u poređenju sa svojim kolegama.

 - Svake bih večeri zaspala u suzama kada sam snimala Scarface. Eto koliko sam samopouzdanja imala - izjavila je Fajfer

Audicija ju je takođe iscrpela jer je trajala dva meseca, a Paćinu nije bila prvi izbor za ulogu Elvire jer je glumila u Briljantinu.

 - Audicija je bila jako intenzivna i mukotrpna, mislim da je trajala dva meseca, ali ja sam imala osećaj da traje godinu dana -  prisetila se.

 "Za mene je to bila velika stvar. Al je hteo neku drugu glumicu u toj ulozi, što je razumljivo. Ja sam devojka iz Briljantina 2."

Iako je mislila da neće dobiti ulogu u filmu, mesec dana nakon završetka audicije dobila je poziv da se pridruži ostatku glumačke postave u Njujorku.

 - Bila sam tako nervozna. Al je ljubazna, dobra i velikodušna osoba, ali bila sam okružena svim tim iskusnim glumcima, a nisam imala puno iskustva iza sebe - objasnila je glumica.

Uprkos nesigurnostima Fajfer je oduševila gledaoce, što joj je pomoglo da se probije u svetu Holivuda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Nezaboravna roler-koster vožnja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati