Kultura

Direktno.rs

19. 07. 2024. 17:00 0

Kejt Vinslet oduševila u novom filmu - fanovi misle da će dobiti Oskara (VIDEO)

Objavljen je novi trejler za nadolazeću biografsku ratnu dramu pod nazivom Li, koju je režirala Elen Kuras.

Drama se temelji na biografiji "The Lives of Lee" iz 1985. godine, koju je napisao Miler Entoni Penrouz, a govori o životu američke ratne fotografkinje Elizabet Li Miler.

Filmska adaptacija biografije govori o životu Elizabet Li Miler, nekadašnje manekenke koja je postala hvaljena ratna dopisnica i fotografkinja za časopis Vog tokom Drugog svetskog rata.

Glavnu ulogu u filmu dobila je oskarovka Kejt Vinslet, a u filmu se pojavljuju i Aleksander Skarsgard, Endi Samberg, Andrea Rajsborou, Džoš O'Konor, Marion Kotijar, Džejms Mari i druge poznate zvezde.

Kako prenosi Varajeti, uprkos protivljenju tome da žene rade na prvoj liniji fronta kao ratne izveštačice, Elizabet Li Miler je uspela da snimi ključne fotografije iz rata za britanski Vog, uključujući razaranje uzrokovano Blicom i posledice Dana D.

Međutim, ovaj posao nije prošao bez posledica, s obzirom na to da je fotografkinja svedočila brutalnom ratovanju iz prve ruke, što je na nju ostavilo traga.

Scenario za film, prema biografiji iz 1985. godine, napisali su Liz Hana, Marion Hume i Džon Kole.

Nakon što je objavljen novi trejler, u komentarima su se javili obožavatelji poznate glumice koji smatraju da će ovo biti još jedna uloga vredna nominacije za Oskara. 

"Ako Kejt za ovo ne dobije Oskara, onda ništa više nije pravedno", "Ova žena u životu nije imala lošu ulogu", "Li mi izgleda kao još jedan film u kojem će Vinslet biti genijalna", "Vinslet je glavna zvezda filma, ali i ostatak glumačke postave je odličan", "Jako se veselim ovom filmu, Kejt će sigurno genijalno odglumiti Li", samo su neki od komentara ispod trejlera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati