Kultura

[ Izvor: Mediji ]

14. 07. 2024. 16:07 0

Zvezda "Čari" pre smrti govorila da je spremna za odlazak: "Samo hoću mami da olakšam"

Preminula glumica Šenon Doerti, zvezda serije "Čari" i "Beverli Hils", ranije je izjavila u podkastu "Let's Be Clear" kako se priprema za odlazak.

Šenon Doerti godinama pre smrti borila s uznapredovalim rakom dojke, a tada je otkrila da se rešavala svojih stvari kako bi svojoj mami Rouz olakšala situaciju.

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem pre nje. S obzirom na to da će joj biti teško, želim da joj olakšam neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne gomilu stvari kojima mora da se bavi. Ne želim da ima četiri skladišta punog nameštaja - objasnila je tada Doerti.

Zato je već tada počela da pregleda sve svoje stvari s planom da ih donira ili proda ako je reč o antikvitetima koje je godinama skupljala. Otišla je na jug u svoj dom u Tenesiju kako bi spakovala stvari nakon što je odlučila da odustane od svog sna o životu na tom imanju i udomljavanju konja."Kao da odustajem od sna"

- Dakle, bili smo u Tenesiju i tamo sam se pakovala. Bilo je jako teško i jako emotivno jer sam se osećala kao da odustajem od svog sna da izgradim to imanje, da izgradim kuću za sebe i kuću za moju mamu i da zatim proširim staju - objasnila je.

- Pakovala sam se i počela da plačem. Osećala sam se kao da odustajem od sna. Šta je to značilo za mene? Je li to značilo da sam odustala od života? Mama mi je govorila da ne moram to da radim, a ja sam rekla - moram - rekla je kroz suze u podkastu.

Govorila je i da joj je to donelo mir i da je shvatila da se ne mora očajnički da se drži za stvari da bi nastavila da živi.- Mogu pomoći konjima i bez imanja - rekla je glumica.

Objasnila je da joj otpuštanje imovine i stvari pomaže da "iza sebe ostavi čistiju i lakšu tranziciju za porodicu".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati