Kultura

Mediji

13. 07. 2024. 11:02 1

Otkrivena velika tajna Žarka Lauševića! Do poslednjeg dana BURMOM skrivao jednu stvar

Legendarni glumac Žarko Laušević preminuo je 2023. godine nakon kratke i teške bolesti. Talenat koji je nesebično delio sa publikom nikada nije i neće biti zaboravljen.

 Zbog snažne emocije koje je davao za svaku ulogu publika i kolege oduvek su mu se divili.

Žarko je bio maltene spreman na sve kako bi što verodostojnije preneo na platno emocije lika koji je glumio. To mu je uvek maestralno uspevalo. Neke uloge nikada nije uspevao da zaboravi zbog tragova koje su mu ostavili na telu. 

- Šamar u filmu mora da bude šamar. Zato sam dobio nekoliko pravih šamara, a ne onih filmskih. Isto tako, u jednom filmu su mi gasili cigarete na dlanu. Ožiljke imam i danas, ali ih krijem burmom - priznao je Laušević svojevremeno tokom gostovanja na TV Prva.

Glumac Žarko Laušević se povredio i na jednom od poslednjih filmova koje je snimio, a koji je radio Radoš Bajić. Kako su mediji tada prenosili, sekira mu je tokom jedne od scena slučajno ispala, pa mu rasekla nogu i venu.

 - Povrede na setu se dešavaju, to je normalna stvar. Lauš je snimao neke scene, nešto je zakucavao, ali se nije ništa strašno desilo. Imamo tim lekara koji je uvek sa nama na snimanjima i sve je prošlo kako treba -  rekao je Bajić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati