Kultura

Direktno.rs

06. 07. 2024. 14:54 0

Leo Dikaprio smatra da je ova scena vrhunac njegove karijere: Vežbali smo nekoliko nedelja (VIDEO)

Iako je jedan od najprepoznatljivijih lica u svetu filma, Leonardo Dikaprio se nikada nije plašio da prihvati neobične uloge ukoliko je mislio da će to ostaviti pravi utisak na publiku.

Bilo da je to uloga Belforta u "Vuku sa Vol Strita" ili Glasa u "Povratniku".

Međutim, nakon godina pružanja jedne brilijantne izvedbe za drugom, Dikaprio je priznao da je jedan od njegovih najboljih trenutaka u karijeri bio kada je radio sa Al Paćinom u filmu "Bilo jednom u Holivudu".

Paćino se već četiri decenije smatra ikonom i osim nekoliko upitnih trenutaka, retko se pojavio na filmu, a da nije bio u vrhunskoj formi.

Ali njegova uloga kao izvršnog direktora koji vidi Dikaprijevog Rika Daltona kao potencijalnu zlatnu koku više liči na moćni potez Kventina Tarantina nego bilo šta drugo.

Tarantino je već bio ikona kada je počeo rad na ovom filmu, ali jedno je dobiti izvanredne glumce, a drugo je imati nekoga kao što je Al Paćino u drugom planu filma, piše Far Out Magaizine.

Dikaprio je uživao u svakom trenutku sa Paćinom, a za BBC Radio 1 je rekao:

"Al i ja smo vežbali za tu scenu nekoliko nedelja. Mnogo toga je izbačeno, ali sedeti i razgovarati o industriji sa Al Paćinom bio je jedan od vrhunaca moje karijere. Bilo je neverovatno raditi sa nekim ko ima sposobnost da osvetli scenu na taj način i glumiti rame uz rame sa njim bilo je nezaboravno."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pazi, vruće!

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati