Kultura

Direktno.rs

27. 06. 2024. 14:00 1

Spavao je u mrtvačkom kovčegu! Bio je velika faca, a rođen je u bedi - preko trnja do zvezda

Mnoge poznate ličnosti imale su "normalne" poslove pre nego što su ušle u svet šoubiznisa. Pre nego što su stekle slavu, zvezde poput Madone, Hju Džekmana, pa čak i Megan Markl, imale su poslove kao i svaki drugi građanin.

Verovali ili ne, Madona je radila na šalteru u "Dankin Dounats" i prodavala krofne, Hju je radio kao klovan po privatnim zabavama, a Megan Markl kao kaligraf. Listi tu nije kraj. Na primer, Margot Robi je prodavala karte u metrou, Bijonse je radila u salonu, a Opra Vinfri je bila kasirka u supermarketu.

Polirao mrtvačke kovčege

Međutim, među svima njima istakao se škotski glumac, Šon Koneri koji je, pre nego što je stekao ogromnu slavu kao prvi Džejms Bond, imao je ozbiljno jeziv posao - polirao je mrtvačke kovčege!

„Gospodin Koneri je je redovno belio kovčege od mahagonija da bi izgledali kao da su od hrasta,“ preneo je svojevremeno "Stark Insajder" i dodao je je jednom čak, iz opklade, proveo noć u kovčegu.

Ovu činjenica nedavno je podeljena na platformi "X", a preneo je "The Mirror".

Takođe je navedeno, prema Kenedi centru, da je Šon svoj prvi posao dobio sa samo sedam godina, kao dostavljač mleka, jer je morao da pomogne svojoj porodici.

"Do 13. godine morao je da napusti školu i radi kao nadničar, savijač čelika, mešač cementa," prenosi sajt i dodaje da se čak, 1947. godine, pridružio i Kraljevskoj mornarici na 12 godina, ali je otpušten tri godine kasnije „zbog teškog čira na želucu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati