Kultura

Direktno.rs

08. 06. 2024. 17:09 0

Otkrivamo tajnu čuvanu 16 godina! Isplivao mračni detalj iz filma Breda Pita (VIDEO)

Klasik Breda Pita je povezan sa drugim filmom, otkrili su filmofili. Radi se o poznatom filmu Se7en u kom glavnu ulogu igra Bred Pit, i o malo mlađem filmu Contagion, u oba glumi Gvinet Paltrou.

U Se7enu, policajci Vilijam Somerset (Morgan Friman) i Dejvid Mils (Bred Pit) pokušavaju da ulove serijskog ubicu za koga se na kraju ispostavi da je čovek po imenu Džon Do (Kevin Spejsi). U užasnom preokretu, Doe ubija Trejsi, Milsovu trudnu ženu koju igra Gvinet Paltrou. Pred kraj filma, Milsu se šalje kutija u kojoj se nalazi Trejsina odsečena glava, ali njen sadržaj nije prikazan.

Tek 16 godina kasnije dolazi film Contagion u kom se upotrebljava isti rekvizit. Paltrou tada glumi Bet koja umire od zaraznog virusa. Na obdukciji njenog tela prikazana je kutija koja je trebalo da bude prikazana u filmu Se7en.

 - U Se7en nikada nismo videli šta je bilo u kutiji, ali u Contagionu je to bilo jasno. Pošto su producenti već imali savršeno dobar, neiskorišćen rekvizit - odsečenu glavu - pisali su po Tviteru.

"Ovo je jedna od najzabavnijih činjenica", "Ludo je da je uopšte taj rekvizit sačuvan 16 godina kasnije", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati