Kultura

[ Izvor: Mediji ]

25. 03. 2024. 19:26 1

Operisan Arnold Švarceneger

Poznatom glumcu Arnoldu Švarcenegeru ugrađen je pejsmejker nakon što su mu ožiljci od prethodnih operacija izazvali nepravilan rad srca.

Čuveni Terminator imao je tajnu proceduru na srcu prošle nedelje, a sada se oglasio i otkrio kako se oseća, kao i kada se vraća snimanju.

- Prošlog ponedeljka sam imao operaciju, dobio sam pejsmejker. Do petka sam već bio na velikom ekološkom događaju sa svojom prijateljicom i koleginicom Džejn Fondom. Niko nikada ne bi pomislio da sam nedelju započeo operacijom - otkrio je on u svom podkastu Arnold's Pump Club.

Bivši guverner Kalifornije podvrgnut je proceduri po savetu svojih lekara koji su rekli da su njegove tri prethodne operacije srca uticale na njegovo telo.

- Takođe su me savetovali da je vreme da se uradi ova intervencija, jer je neki ožiljak od prethodne operacije izazvao nepravilne otkucaje srca. To je život sa genetskim problemom srca - objasnio je on.

- Isti zdravstveni problem ubio je moju majku i baku. Još uvek sam ovde zbog medicinskih inovacija, jako sam odgovoran i odlučan u tome da vodim računa i slušam svoje lekare - poručio je Švarceneger.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati