Kultura

[ Izvor: Mediji ]

15. 11. 2023. 15:46 0

SMEH DO SUZA Laušević imitirao Voju Brajovića (VIDEO)

Srbija i region opraštaju se od legendarnog glumca Žarka Lauševića, koji nas je prerano napustio u 63. godini. Vest o smrti barda srpskog i jugoslovenskog glumišta rastužila je njegove kolege, koje o Laušu imaju samo reči hvale i koji ističu da je bilo fenomenalno sarađivati sa njim.

Laušević je svojim glumačkim umećem očarao generacije. Glavna uloga u seriji "Sivi dom" donela mu je ogromnu popularnost, a film "Boj na Kosovu" mnogi su upamtili upravo zbog lika Miloša Obilića, kog je savršeno odigrao...

Mogli bismo do sutra da nabrajamo Žarkove maestralne uloge, ali sada ćemo vas podsetiti na jedno Lauševo gostovanje kod Ivana Ivanovića, gde je ovaj velikan pokazao zašto sa pravom nosi titulu glumačke legende.

Naime, prepričavajući anegdotu sa jednog snimanja, Žarko se prisetio kako ga je ujela pčela i njegovog kolege Voje Brajovića koji mu je odmah ponudio pomoć...

Način na koji je opisao celu tu situaciju svakog je nasmejala do suza, a svi su saglasni da Voju Brajovića niko nikad ovako nije "skinuo".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati