Kultura

[ Izvor: Mediji ]

29. 10. 2023. 05:28 1

Preminuo Metju Peri

Metju Peri (54), američki glumac čuven po ulozi Čendlera Binga u globalno popularnoj seriji "Prijatelji", pronađen je mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu, pišu američki mediji.

- Jako smo potreseni zbog smrti našeg dragog prijatelja Metjua Perija. On je bio neverovatno talentovan glumac. Uticaj njegovog komičarskog genija osetio se širom sveta, a njegova zaostavština živeće u srcima mnogih. Ovo je dan u kojima su nam slomljena srca. Šaljemo ljubav njegovoj porodici, voljenima, i njegovim fanovima - saopšteno je iz kompanije Warner Bros. Television, koja je producirala "Prijatelje".

Prema pisanju Los Anđeles Tajmsa, koji je prvi objavio priču, Peri se, po svemu sudeći, udavio u svojoj kadi. Policija je stigla u dom glumca u 4 popodne po lokalnom vremenu, i zatekla telo glumca. Nema naznaka da je reč o nasilnoj smrti, istraga je u toku, i zasad nije izdato zvanično saopštenje o uzroku smrti.

Izvori iz policije rekli su za Los Anđeles Tajms da je Perija pronašla ekipa Hitne pomoći - bio je bez svesti u hidromasažnoj kadi u njegovom domu u Los Anđelesu. Pokušaji reanimacije nisu bili uspešni. Njegovi publicisti nisu odmah odgovorili na zahteve za komentar. Na molbu AP-a da potvrdi da je policija izašla na lice mesta na kućnu adresu Perija, odgovoreno je da su otišli tamo "zbog istrage smrti muškarca u 50-im godinama".

Peri je bio najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u seriji "Prijatelji", koja je trajala 10 sezona, od 1994. do 2004. godine. U toj seriji glumio je zajedno sa Dženifer Aniston, Kortni Koks, Metom Leblankom, Lisom Kudrou i Dejvidom Švimerom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati