Kultura

Direktno.rs

26. 08. 2023. 17:29 0

Osnivač grupe "Duran Duran" POBEDIO RAK

Endi Tejlor, osnivač i gitarista grupe "Duran Duran", objavio je divne vesti. Naime, on je za "The Times" saopštio da se izlečio od karcinoma prostate.

Tejlor je zasluge za oporavak pripisao naučniku Kristoferu Evansu, koji je koristio jedan inovativni tretman radioaktivnim hemikalijama kako bi uništio ćelije raka.

Podsećamo, u novembru prošle godine Endi se nije pojavio na ceremoniji uvođenja u Kuću slavnih, a njegove kolege iz benda saopštile su da nije bio u stanju da dođe, budući da ima kancer u četvrtom stadijumu.

Pevač Sajmon Le Bon tada je pročitao Tejlorovo pismo u kom je saopštio da mu je metastazirao rak koji mu je otkriven četiri godine ranije.

- Mnoge porodice su iskusile šta znači sporo "sagorevanje" koje znači ova bolest i, naravno, naša porodica nije izuzetak. Govorim iz perspektive porodičnog čoveka, ali sa posebnom poniznošću pred članovima grupe, najboljim fanovima koje neka grupa može da ima i ovom izuzetnom svečanošću. Dobijam izuzetnu terapiju za moju bolest, ali nedavno se desilo nazadovanje. Moje stanje nije neposredna opasnost za moj život, ali leka nema. Uprkos izuzetnim naporima mog tima, moram biti iskren da, i psihički i fizički, ja sam na granici. Ipak, ovo ne treba da skrene pažnju sa onog što je bend (sa mnom ili bez mene) uspeo da napravi i održi za 44 godine - napisao je Tejlor u pismu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati