Kultura

Direktno.rs

17. 06. 2023. 16:07 1

Sedam godina bez Mande: Slika iz porodičnog albuma

Prošlo je sedam godina otkako je preminuo legendarni glumac Milorad Mandić Manda. Glumica Anita Mandić, njegova udovica, objavila je sliku glumica, uz emotivan komentar.

- Iz porodičnog albuma. Sećanje na jedno veliko dete, sa druge planete - napisala je Anita Mandić.

- Njegovo ime je Milorad. Milo mu je da radi. To mu je u imenu bilo... On je od sebe očekivao mnogo, neko ko je voleo da drži konce u rukama. Kada krene Nova godina, on svakom u familiji odnese po celo prase... On je to naumio, rešio, i za to se radilo. To je njemu bilo zadovoljstvo. Druga stvar, on je bio čovek strasti. On bez posla nije mogao. Njemu kada je otac umro, njegov profesor ga je mnogo uposlio, i on je taj manir zadržao, da se upošljava. On je sve bolne trenutke, pa i smrt svoje majke rešio dodatnim upošljavanjem. I to sam ja od njega preuzela kao model. Jer on je uvek govorio - kada ti je teško, radi. Radi, moraš da se trošiš - rekla je Anastasia Mandić na K1 televiziji.

Podsetimo, čuvani glumac je preminuo tokom pretpremijere predstave "Petar Pan" u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić", 15. juna 2016. godine od posledica srčanog udara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati