Kultura

Direktno.rs

02. 06. 2023. 10:28 3

Vesna Trivalić: Vodi me svaka reč Slobodana Negića

Povodom aktuelne situacije u zemlji, ljudi koji se bave poslovima iz oblasti kulture i umetnosti govorili su za Danas.rs zašto učestvuju u protestu "Srbija protiv nasilja" i kako komentarišu napade pojedinih predstavnika vlasti na glumce.

Glumica Vesna Trivalić rekla je za Danas zašto hoda uz svoje kolege i zašto hoda uz svoje sugrađane.

Ovo su njene reči:

- Hodam. Vodi me svaka izgovorena reč Slobodana Negića. U dubokom bolu i saosećanju sam sa porodicama. U mislima, sa njihovom izgubljenom decom. Zbog nedužno stradalih u Mladenovcu. Zato, hodam. Bol i saosećanje su iznedrili solidarnost. Pa ko će mene, sa 60 godina, da uči, šta da radim, šta da mislim, šta je dobro a šta zlo? To su obavili moja majka, moj otac i moj brat. Svaki korak pravim za moju mladost, na koju niko nije mislio i za mladost budućih generacija. Brižna sam i odgovorna. Glumica sam po profesiji. Radim posao, za koji sam školovana. Vredno i najbolje što umem. Kao i sve umetnosti i naša je čuvar duša i istine. Kroz dobro, govorimo o lošem. I sebi i drugima. A kroz loše, o dobru. To je naš put. Jeste, izgovaramo misli mudrijih, ali nismo bez svojih. Stojim uz moje poštovane kolege. Hodam uz njih. Hodam uz svoje sugrađane.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati