Kultura

Direktno.rs

15. 05. 2023. 11:29 11

Milan Marić: Beograd bez nasilja - smrt fašizmu

Milan Marić važi za jednog od najboljih glumaca mlađe generacije, a pripadnice lepšeg pola neretko ga svrstavaju i za jednog od najlepših muškaraca na domaćoj javnoj sceni. Otvoren je za komunikaciju i nije mu strano da javno iznosi mišljenje o različitim društvenim pojavama i pitanjima.

Aktivan je na Tviteru, neretko ulazi u polemike, pa tako nije ćutao ni kad je reč o aktuelnim dešavanjima odnosno mirnim skupovima građana posle dva masakra u Srbiji u kojima je ubijeno 17 osoba od kojih su većina deca i povređeno 20 među kojima su neki i dalje životno ugroženi.

Posle prvog masovnog okupljanja građana u centru Beograda prošlog ponedeljka (8. maj) objavio je fotografiju sa natpisom "Smrt fašizmu".

Kad su se građani okupili drugi put minulog petka (12. maj) napisao je: "Beogradu je dosta nasilja!" i dodao crveno srce.

Nisu izostale reakcije na njegove tvitove, a on je kratkim opisima jasno stavio do znanja šta misli i oseća.

Marić se oglasio i povodom užasnog izlaganja patrijarha u kojem vređa žene. Glumac je objavio snimak tog govora i napisao uvredljive reči patrijarha o ženama "Jadnice i bedo jedna".

Inače, nedavno je objavljeno da je Marić u vezi sa Miom Bjelogrlić, ćerkom uvaženog glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića, koji je ovih dana meta gnusnih napada režimskih medija, jer je i sam kritičar vlasti i učesnik mirnih skupova u centru Beograda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati