Kultura

[ Izvor: Blic ]

06. 03. 2023. 22:50 5

Vesni Zmijanac se pogoršalo zdravstveno stanje

Čuvenoj pevačici Vesni Zmijanac (66) pogoršalo se zdravstveno stanje, saznaje "Blic". Izvor blizak pevačici je otkrio da bi ona već sutra trebalo da sazna da li će ići na operaciju.

- Vesni nije dobro, ne može da dođe sebi. Ima veoma visok pritisak, gornji ide do čak 250. Otkazala je sve nastupe u narednom periodu, bila je prinuđena da to učini. Najbliži su uz nju sada, trude se da joj maksimalno olakšaju sve, koliko mogu - navodi sagovornik o pevačici, pa dodaje:- Još uvek je kod kuće, a sutra ujutru ide na pregled. Tad bi trebalo da sazna da li je potrebna operacija i, ukoliko jeste, kad bi joj bila zakazana.

Vesna Zmijanac je, podsetimo, otvoreno pričala kako vodi borbu sa štitastom žlezdom.

- Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom, ali živim sa tim. Mnoge žene je odstrane, ali ja se plašim operacije. Nemam razloga da idem pod nož jer nije ništa strašno. Kad bih se odlučila na taj korak pre bih pristala da me operišu lekari u Srbiji nego u inostranstvu. Našim doktorima više verujem, nekako su drugarski nastrojeni prema pacijentima - kazala je jednom prilikom za "Naše novine".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati