Kultura

Direktno.rs

13. 09. 2022. 15:17 0

Čola o Bati Kovaču: Hvala ti za muziku, hvala ti za sve

Srpski kompozitor Kornelije Kovač preminuo je u 81. godini u Beogradu. Sarađivao je sa čuvenim muzičarima i napisao je najveće hitovi koji su obeležili vreme bivše Jugoslavije, a ostali su upamćeni do danas.

Neke od najvećih hitova Zdravka Čolića radio je upravo Kornelije.

Popularni pevač podelio je fotografiju sa čuvenim kompozitorom na svom Instagramu, pa se emotivnim rečima oprostio od prijatelja i saradnika.

"Izgledalo je kao da ćeš zauvek biti tu. Hvala ti za muziku… za dela koja si stvarao… za reči pažnje i ljubavi koje si imao za sve nas. Obeležio si naše živote. Hvala ti Bato za sve", napisao je Zdravko Čolić u opisu fotografije.

Podsetimo, Kornelije Kovač uradio je neke od najvećih Čolinih hitova, među kojima su:  "April u Beogradu", "Živiš u oblacima", "Zvao sam je Emili", "Jedna zima sa Kristinom", "Jedina", "Mađarica", "Ona spava", "Pjevam danju, pjevam noću", "Stanica podlugovi", "Ti možeš sve", "Ti si bila, uvijek bila", "Ti si mi u krvi".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati