Kultura

Direktno.rs

29. 07. 2022. 14:11 1

Oproštajno pismo voditelja Filipovića preminuloj supruzi

Aleksandar Filipović, novosadski voditelj i autor emisije "Tabloid", doživeo je veliku porodičnu tragediju kada je njegova supruga Dragica, sa kojom ima sina Vladimira, iznenada preminula. Mesec dana posle nemilog događaja neutešni voditelj od žene svog života oprostio se emotivnim pismom.

"Neka ova slika bude sećanje na sve lepo što je ostavila Dragica Daca Brebanović Filipović... zagrljaj sa našim sinom Vladimirom u Makarskoj na mestu koje su najviše voleli. Ova slika se više nikada neće i ne može ponoviti... ali neka ostane deo jednog sećanja", napisao je Aleksandar na Fejsbuku i nastavio:

"Dragica Daca Brebanović Filipović rođena je 13. aprila 1971. godine, a tragično preminula 22. jula 2022. godine. Sahranjena je na Vidovdan, četrdeset dana pada 1. avgusta. Pošto nemamo nameru da zatvaramo ovaj profil, niti da čačkamo po njenom telefonu, svim dragim prijateljima zahvaljujem na podršci i saučešću koje su uputili pre svega našem sinu Vladimiru, meni i njenoj nani i porodici. U poslednje vreme želela je mir i zdravlje, a otišla je prerano, u 51. godini. Ovim završavam javno oglašavanje, i znam i osećam da nas od gore gleda", piše poznati voditelj.

"Pošto imamo na desetine slika, lepih video spotova, ostavljam Vladimiru u amanet da napravi jednu lepu foto-video priču o našoj Daci.

Otišla je prerano, u 51. godini, a toliko se nadala ozdravljenju i tome da će biti većinski vlasnik svog života. Siguran sam da će joj univerzum dati toliko čekani mir.

Mnogo nam nedostaje, samo da okrene telefon i pita: Momci, šta mi radite...

Ne znam nikoga ko je toliko voleo more i život. Putuj još jednom nebeskim kočijama tamo gore gde je večno plavo", završio je Filipović u emotivnom obraćanju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati