Kultura

Direktno.rs

12. 07. 2022. 13:23 0

Priprema se film o Ejmi Vajnhaus: Poznat reditelj

Ideja o ostvarenju "Back To Black" pokrenuta je još 2018. godine

Biografski film sa detaljima o životu Ejmi Vajnhaus bi trebalo da bude najavljen, a sada će na čelu biti reditelj Sem Tejlor-Džonson.

Pod nazivom "Back To Black", Džonsonov – poznat po svom radu na "Nowhere Boy" i "Fifty Shades Of Grey" – režiraće film o pevačici iz Kemdena. Scenario za film će napisati Met Grinhalg. Film će biti baziran na knjizi Dafne Barak "Saving Amy", a u koprodukciji kuće Studiocanal, Alison Oven, Debre Hejvord i Trejsi Sivord.

Porodica Vajnhausove je prvi put potvrdila ugovor vredan više miliona funti za snimanje biografskog filma još 2018. godine, a Ovenova je tada trebalo da ga režira. Otac Vajnhausove, Mič, kasnije je rekao za NME da se porodica "veoma raduje" priči koja će ljude upoznati sa "pravom Ejmi", piše NME.

Tejlor-Džonsonov biografski film navodno ima podršku imanja Vajnhausove , uključujući Miča Vajnhausa, navodi Variety. Prošle godine Mič Vajnhaus je javno rekao da je biografski film "Back To Black" "100 odsto zabranjen", tvrdeći da se oni koji stoje iza projekta nisu obratili porodici ili izdavačkoj kući njegove ćerke, Universal.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati