Kultura

Direktno.rs [ Izvor: N1 ]

12. 06. 2022. 21:20 2

"Ne mogu dovoljno da se zahvalim Vinoni Rajder"

Glumac Nikola Đuričko izjavio je u emisiji "24 minuta sa Zoranom Kesićem" da nema srećnijeg čoveka od njega nakon što je za svoju rolu u četvrtoj sezoni popularne Netfliksove serije "Stranger Things" dobio pohvale Vinone Rajder i Breta Gelmana, ali i čuvenog horor pisca Stivena Kinga.

Govoreći o radu sa Vinonom Rajder, Đuričko je rekao da je njegovo iskustvo iz Holivuda da što je neko veća zvezda, to je opuštenija i zanimljivija osoba.

- Vinona je stvarno jako ljubazna, pametna, draga… Užasno me je podržala, i mnogo mi je to značilo u tim trenucima - ispričao je naš glumac koji u novim epizodama serije "Stranger Things" igra prevrtljivog ruskog švercera Jurija.

Kazao je i da Vinona Rajder dosta zna "i o našim nesretnim ratovima" i istoriji Evrope.

- Njen je pradeda iz Rumunije, pričala mi je kako je došao u Ameriku, pričala mi je o drugom dedi koji je bio u zarobljeništvu kod Japanaca - rekao je Đuričko.

- Ja sam je pitao da mi priča o Kopoli, s njim je radila Drakulu, o Beku, onom čuvenom pevaču, ona se dugo zabavljala s njim, ja njega volim. Pričali smo puno o umetnosti, o džezu, o budalaštinama, o svakojakim stvarima i ne mogu da nađem dovoljno lepih reči da joj se zahvalim na toj divnoj rečenici - dodao je on.

Đuričko se na lepim rečima zahalio i kolegi Bretu Gelmanu koji u "Stranger Things" glumi Marija Baumana, a osvrnuo se i na tvit čuvenog horor pisca Stivena Kinga koji je napisao da obožava Đuričkov lik i da misli da zaslužuje sopstvenu seriju.

- Kad je Stiven King tvitovao tu stvar, ja znam da Daferi (braća Met i Ros Dafer koji su osmislili "Stranger Things", prim. aut.) i kreatori serije dosta drže do njegovog mišljenja, i kao što znate on je jedan od stvarno kraljeva tog horor SF žanra, i njegove knjige su uvek rasprodate, i filmovi se snimaju po njima... - podsetio je.

- Kada jedna takva osoba pohvali moj lik - koji smo zajedno, naravno, svi pravili, ja sa Daferima - ali prosto kad ga pohvali, kad nekako se čini da mu je zanimljiv i da može još neki dodatni šou da se pravi, mislim nema srećnijeg čoveka od mene i hvala im svima - rekao je Đuričko.

I pored uspeha u Holivudu, Đuričko nastavlja sa radom u sprskoj kinematografiji i najavljuje nastavak kultne komedije "Munje" u kom će ponovo igrati čuvenog Gojka Sisu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati