Kuhinjica

Direktno.rs

20. 10. 2023. 13:12 8

Otvara se restoran Džejmija Olivera u Beogradu

Restoran iz lanca čuvenog britanskog kuvara Džejmija Olivera "Jamie's Italian" biće uskoro otvoren u Beogradu.

Na zvaničnom sajtu beogradskog restorana "Jamie’s Italian" navodi se da će se restoran nalaziti u Hercegovačkoj ulici, u naselju Beograd na vodi.

- Ponosan sam na Jamie’s Italian. Naš sjajan tim je kao velika porodica – brinuće se o vama dok uživate u ukusnoj hrani, pripremljenoj od izvrsno odabranih namirnica. Odlična hrana, vrhunska energija i prelep ambijent - izjava je Džejmija Olivera koja stoji na zvaničnom sajtu restorana.

Podsetimo, Džejmi Oliver je 2017. zatvorio šest restorana iz lanca "Jamie’s Italian" u Velikoj Britaniji usled poskupljenja namirnica za italijanska jela koja priprema, do kojih je došlo posle Bregzita.

Kao razloge za zatvaranje dela restorana, osim poskupljenja sastojaka, tada je naveden i trošak za obuku zaposlenih i pad posećenosti.

Restorani iz lanaca „Jamie’s Italian“ nastavili su međutim da rade u inostranstvu. Posle Irske, Brazila, Portugala, Mađarske, Kipra, Indije, Katara, Saudijske Arabije, UAE, "Jamie’s Italian" uskoro stiže i u Srbiju.

Džejmi Oliver je svetsku slavu stekao svojim TV emisijama krajem 90-ih i početkom 2000-ih, u kojima je pripremao jela na brz i jednostavan način.

Autor je više kuvara i vlasnik nekoliko lanaca restorana koji posluju širom sveta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati