Kuhinjica

Direktno.rs

03. 12. 2022. 14:57 3

Najskuplja pica na svetu: Komad košta više od 1.000 evra

Italijanski kuvar Renato Viola, koji stoji iza ideje o najskupljoj pici na svetu, želeo je da napravi picu koja će se dopasti nekolicini ljudi. Zato je picu "Louis XIII" napravio od najboljih sastojaka koje je mogao da pronađe i postavio cenu od oko 10.000 evra.

Na pici se nalaze tri različite vrste finog kavijara, svež norveški jastog, kao i sedam različitih vrsta sireva, a u prečniku je oko 20 centimetara.

Logično je da se takva pica ne može servirati u kartonskoj kutiji. Za svakoga ko ga naruči picu preko sajta italijanskog kuvara, priprema je lično Renato Viola i donosi u vaš dom, zajedno sa još dvoje ljudi, koji pripremaju čitav doživljaj za kupca. Oni donose posebne tanjire, kao i piće uz ukusan obrok.

Ako računamo da pica košta blizu 10.000 evra i iseku je na osam delova kako se to obično radi, onda bi komad pice koštao oko 1.000 evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati