Kuhinjica

12. 03. 2022. 12:01 0

Odličan trik da vam bolonjeze sos ne bude težak (VIDEO)

Svi smo pogrešno pravili bolonjeze sos, a postoji savršen način kako da ga učinimo ukusnijim nego ikad i mnogo manje masnim.

TikTok korisnica Holi nedavno je zainteresovala svoje pratioce genijalnim i jednostavnim trikom pomoću kojeg mleveno meso gubi višak masnoće, pa više nikad nećete morate da jedete teški i premasni bolonjeze sos.

Na nalogu pod imenom @healingwithholly22 objasnila je da dok pržite meso treba samo da presavijete komad papirnog ubrusa i stavite ga među hvataljke, pa kad je prženje mesa pri kraju, njime prebrišite mast sa dna lonca.

Na taj način, kaže, više ne morate višak masnoće izlivati u sudoperu ili WC šolju, pa ćete verovatno poštedeti i odvod dodatnog prljanja, čak i oštećenja.

Video je skupio gotovo 200.000 lajkova, a mnogi su odmah pohrlili da isprobaju njen savet.

- Zašto mi dosad ovo niko nije rekao?! Hvala ti puno! - napisao je neko, a bilo je i onih kojima je trik duže vremena poznat.

- Uvek to radim. Sačuvajte odvod sudopere od začepljena zbog ulja i masti; mnogi zaborave da masnoća postaje kruta kad se ohladi, i tako uništava odvod... - napisala je tiktokerka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati