Horoskop

Direktno.rs

15. 10. 2024. 19:54 0

Retrogradni Pluton je krenuo napred! 20. novembar je datum koji donosi TEKTONSKE promene

Pluton, planeta transformacije, kojeg zovu i Bog podzmelja, krenuo je napred u Jarcu i završava svoj ciklus koji je trajao poslednjih 16 godina. Pluton 20. novembra ulazi u Vodoliju, gde će doneti tektonske promene. Ovaj astrološki period imaće uticaj na sve znakove, a ponajviše za Vodolije, Bikove, Lavove i Škorpije.

Pluton u Jarcu je astrološka pojava koja se dešava kada se Pluton, planeta transformacije, moći i dubokih promena, nađe u znaku Jarca, koji predstavlja strukture, disciplinu, odgovornost i tradiciju. Pluton je ušao u znak Jarca 2008. godine i ostaje u njemu sve do 20. novembra 2024. godine, što je dug period u kojem donosi značajne promene na individualnom i kolektivnom nivou.

Uticaj na kolektiv

Pluton u Jarcu često donosi promene u strukturama moći, vladama i društvenim institucijama. Jarac vlada sistemima, zakonima i hijerarhijama, a Pluton teži da "razbije" sve što je zastarelo ili nefunkcionalno. Tokom ovog perioda, mnoge stare strukture vlasti i društvene norme bivaju izazvane i često transformisane kroz krize, kako bi se otvorio prostor za nove, efikasnije sisteme. Možemo videti pad starih režima, ekonomske reforme ili promene u korporativnim strukturama.

Lični uticaj

Na ličnom nivou, Pluton u Jarcu može doneti duboke unutrašnje promene. Ovo je period u kojem se pojedinci suočavaju sa sopstvenim strahovima, ambicijama i potrebom za kontrolom. Pluton ovde forsira ljude da preispitaju svoje dugoročne ciljeve, karijeru i status u društvu. Jarac traži praktičnost, a Pluton transformaciju, pa je ovo period u kojem mnogi prolaze kroz proces redefinisanja sopstvene životne misije.

Ovaj tranzit može biti posebno izazovan za one koji imaju naglašene lične planete ili važne tačke u znaku Jarca, ali i drugim kardinalnim znacima (Ovan, Rak i Vaga). Međutim, na kraju tog procesa, Pluton donosi duboku regeneraciju i jačanje na nivou lične moći.

Ključne teme Plutona u Jarcu:

Promene u vladama, korporacijama, zakonima i društvenim pravilima.

Razvijanje lične moći kroz ozbiljan rad, odgovornost i dugoročne ciljeve.

Pluton donosi suočavanje sa tamnijim aspektima naše psihe, posebno onim što se tiče straha od neuspeha ili gubitka statusa.

Stari sistemi, koji su dugo vremena bili na snazi, sada se ruše da bi se napravilo mesto za nešto novo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati