Horoskop

Direktno.rs

10. 10. 2024. 20:01 0

Krenuo je retrogradni Jupiter! 4 znaka su na testu do 4. februara

Retrogradni Jupiter u Blizancima krenuo je svojim nazadnim hodom i tako će nastaviti do 4. februara 2025. godine. Ovaj astrološki period najviće će uticati na Blizance, Strelčeve, Ribe i Device.

Retrogradni Jupiter u Blizancima predstavlja zanimljivu i specifičnu astrološku pojavu. Jupiter, planeta ekspanzije, sreće, mudrosti i filozofije, u retrogradnom hodu često poziva na unutrašnju refleksiju, preispitivanje i ponovni uvid u ono što smo mislili da znamo.

Kada se nađe u znaku Blizanaca, koji vladaju komunikacijom, učenjem, mentalnim procesima i znatiželjom, ovaj retrogradni ciklus često donosi potrebu za preispitivanjem naših stavova, načina razmišljanja i načina na koji komuniciramo s drugima. Blizanci teže brzom prikupljanju informacija, često skačući s jedne teme na drugu, dok Jupiter želi proširenje vidika kroz dublje razumevanje.

Ponovo razmatramo svoja uverenja

U retrogradnoj fazi, Jupiter u Blizancima može nas naterati da ponovo razmotrimo svoje uverenje ili metode učenja. Možda ćemo osetiti potrebu da usporimo, detaljnije analiziramo informacije koje smo do sada dobili i razmotrimo različite perspektive. Ovo je vreme kada stari obrazovni planovi mogu biti revidirani ili kada shvatimo da je potrebno dodatno učenje pre nego što krenemo napred.

Takođe, retrogradni Jupiter u Blizancima može doneti izazove u komunikaciji – nesporazumi, prekidi u protoku informacija ili čak povratak starih tema i ljudi u naše živote kroz razgovor ili razmenu ideja. Ključ je u strpljenju, introspekciji i otvorenosti prema promenama u načinu razmišljanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati