Horoskop

Direktno.rs

07. 10. 2024. 20:01 0

3 znaka koji su magnet za probleme! Stalno im se dešavaju loše stvari u životu

Bilo da se radi o nesrećama, lošim odlukama ili jednostavno lošoj sreći, određeni pojedinci stalno upadaju u probleme. Često se nalaze u nezavidnim situacijama, kao da ih sudbina neprestano stavlja na probu.

U nastavku otkrijte u kojim se horoskopskim znakovima rađaju takvi pojedinci.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj impulsivnosti i nepromišljenosti. Njihova hrabrost i spremnost da se upuste u rizik često ih dovode u opasne situacije. Bez straha od posledica, Ovnovi se neretko nalaze u problemima zbog svoje sklonosti da brzopleto donose odluke.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj znatiželji i nemirnom duhu. Njihova želja za novim iskustvima i neprestanim promenama često ih uvlači u nevolje. Blizanci vole da isprobavaju nove stvari, ponekad bez razmišljanja o posledicama, što ih može dovesti u neprijatne situacije.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje i nije im problem da rizikuju kako bi se dokazali. Njihova potreba za priznanjem i divljenjem može ih odvesti u opasne vode. Lavovi su skloni preuzimanju rizika kako bi ostavili utisak na druge, što ih često dovodi u probleme.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati