Horoskop

Direktno.rs

03. 09. 2024. 19:56 0

3 znaka imaće sreće ove jeseni! Pare će im padati sa neba

Ove jeseni, tri znaka Zodijaka imaće posebnu sreću, uživajući u podršci zvezda i neočekivanim preokretima koji će im doneti ostvarenje dugoočekivanih želja.

Horoskop predviđa da će ove jeseni tri znaka Zodijaka biti miljenici neba i uživati u posebnoj zaštiti zvezda. Očekuju ih prijatna iznenađenja i ostvarenje davnih snova. Štaviše, tokom septembra i oktobra, doživeće mnogo dobrih vesti i neočekivanih događaja koji će im promeniti život na bolje.

Ovan 

Ovnovi su među znacim koje zvezde favorizuju u septembru i oktobu 2024. Mnogo ste radili za ono što želite i prolazili kroz teškoće, ali sada ćete sve naplatiti. Za vas će se ukazati jedinstvena šansa i u bliskoj budućnosti moći ćete da napravite ogroman korak u karijeri i doživećete mnoge pozitivne promene. Uvereni ste u svoju snagu i radiće važne stvari koje će vam pomoći da ostvarte svoje ciljeve.

Rak 

U naredna dva meseca imaćete razloga za osmeh, jer za vas stižu veoma prijatna iznenađenja. Rešićete neke stare probleme i dobiti nešto što ste dugo želeli. Želite da unesete velike promene u život, a to im i polazi za rukom zbog ambicije i odlučnosti. I uživati podršku ljudi oko vas.

Za vas se najavljuju velike sume novca od različitih aktivnosti i projekata. A to znači i da ćete moći da napredujete u profesionalnom smislu.

Vaga 

Za Vage jesen dolazi sa blagoslovima. Za vas se otvara jedinstvena prilika i bićete uspešni u svemu što radite i čega se latite.Uspevate da sprovedete neke starije ideje, koje ste imali već neko vreme, ali tek sada imate neophodna sredstva za njih. Ne plašite se ničega i sledite svoje instinkte, što će vam doneti mnogo koristi u karijeri.

Na ličnom planu moći ćete da rešite određene situacije koje su vam zadavale velike probleme. Imate poverenja u ljude i uspevate da donesete najbolje odluke za budućnost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati