Horoskop

02. 09. 2024. 19:55 1

Za ovaj znak septembar će biti NAJGORI mesec u godini - očekuju ga prevare i krađe

Kosmički „cunami“ u devetom mesecu doneće promenljive astrološke prilike, koje će neki horoskopski znakovi uspeti da okrenu u svoju korist, ali jednom znaku sledi zaista nepodnošljiv period.

Poznata ruska astrološkinja, Tamara Globa, tvrdi da ovom Zodijaku sledi period ozbiljnih iskušenja u septembru 2024, neophodno je da se naoružaju strpljenjem i posebnom snagom.

Kako predviđa Globa, septembar će razočarati Lavove! Narednih mesec dana biće im prilično teški, a evo sa čime će se sve susresti pripadnici ovog vatrenog znaka.

Lav

Sve što budete započeli naići će na prepreke i zastoj. Koliko god novih prilika i šansi da iskrsne, vaši planovi će se pokvariti, ili neće doneti očekivane rezultate. Globa savetuje Lavovima da posebno obrate pažnju na odnose i probleme sa rođacima. Lako se može desiti da dođe do izdaje ili prevare, pa čak i krađe!

Mogući su i konflikti na poslu, te sukob mišljenja, a kako ste po prirodi arogantni, to može biti vrlo glasan sukob. Savet astrologa jeste da se ne upuštate u pokušaj dokazivanja svoje superiornosti. Septembar će biti skroman i kada je reč o finansijama. Ovo nije vreme za velike novčane ciljeve i kupovine.

Ne jurite velike profite i prolaznu korist, jer vam neće poći za rukom da ih realizujete. Na kraju meseca mogući su i novčani gubici zbog destruktivnih emocija. I dok će prva polovina septembra u ljubavi biti prilično lepa i donosi neke fine okolnosti, od sredine meseca će i to polje zapasti u krizu, posebno ako ste zauzeti.

Vaš partner bi mogao da bude posebno osetljiv na kritike i opsednut sopstvenim manama. Pokušajte da kritike svedete na najmanju meru, kako biste izbegli svađe i prepirke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati