Horoskop

Direktno.rs

28. 08. 2024. 20:11 0

Stiže mlad Mesec u Devici! 3. septembar je ključan datum - 3 znaka očekuju promene

Mlad Mesec, koji simbolizuje novi početak, očekuje nas 3. septembra u zemljanom znaku Device. Ovaj astrološki period uticaće na sve znakove, a posebno na Device, Jarčeve i Bikove.

Mlad Mesec u Devici predstavlja trenutak kada se Sunce i Mesec poravnavaju u ovom zemljanom znaku, što donosi energiju usmerenu na detalje, organizaciju i zdravlje. Ovaj položaj mladog Meseca je idealan za započinjanje novih projekata koji zahtevaju preciznost, analizu i planiranje.

Devica je znak koji je povezan sa svakodnevnim obavezama, zdravljem i radnim navikama. Kada se mlad Mesec nađe u ovom znaku, dolazi do pojačane potrebe za urednošću, redom i disciplinom. Ovo je vreme kada možete da započnete nove rutine, posebno one koje se tiču zdravlja, ishrane ili rada. Takođe, ovo je odličan period za sređivanje stvari, bilo da je u pitanju vaš životni prostor, radni prostor ili mentalni prostor.

Mlad Mesec u Devici podstiče analitičko razmišljanje i sklonost ka kritičkom preispitivanju, pa možete osetiti potrebu da dublje sagledate određene aspekte svog života i napravite potrebne promene. Ova energija podržava postavljanje jasnih ciljeva i planova za budućnost, ali i rad na sebi, kroz učenje i razvijanje veština.

Ovo je takođe povoljan trenutak za čišćenje i detoksikaciju, kako tela, tako i uma. Bilo kakve prakse koje doprinose vašem blagostanju, poput meditacije, joge ili promena u ishrani, mogu imati dodatni značaj u ovom periodu.

Ukratko, mlad Mesec u Devici donosi energiju koja je usmerena na poboljšanje svakodnevnog života kroz disciplinu, analizu i pažnju prema detaljima. Iskoristite ovaj period za postavljanje temelja za dugoročne promene koje će vam pomoći da živite zdravije i organizovanije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati