Horoskop

Direktno.rs

23. 08. 2024. 20:06 0

Ova 3 znaka čeka bogatstvo posle 23. avgusta! Za ovo je zaslužna kraljevska zvezda

Svake godine između 21. i 23. avgusta, kada Sunce prelazi prag Zodijaka između Lava i Device, susreće se sa kraljevskom zvezdom Regulus.

 A ta moćna astrološka promena, 23. avgusta, doneće bogatstvo za ova 3 horoskopska znaka.

Regulus je jedna od četiri kraljevske zvezde koje su drevni astrolozi smatrali svetim čuvarima četiri kosmičke kapije smeštene na severnoj, južnoj, istočnoj i zapadnoj ivici neba. Regulus je bio čuvar severne kosmičke kapije, koja nosi vibracije za koje se smatra da aktiviraju naše najviše čakre. Sunce i Regulus se usklađuju i stvaraju neverovatno inspirativnu energiju, povezuju nas sa intuicijom, sa kosmosom i svime što je u njemu. Regulus se smatra i zvezdom kraljevstva, uspeha i bogatstva. Zvezda poznata i kao Lavlje srce i može da podrži naše najveće strasti, snove i ambicije. A ova 3 horoskopska znaka će na poseban način uživati u ovoj moćnoj energiji.

Lav

Budući da je Regulus poznat kao Lavlje srce, ovaj znak će prirodno osetiti najjači uticaj. Tokom ovog perioda Lavovi će osetiti povećanu energiju i inspiraciju, posebno u ostvarivanju svojih strasti i ambicija. Ovo je vreme kada mogu da iskoriste svoju prirodnu harizmu i liderstvo da postignu uspeh i priznanje.

Devica

Oni rođeni u ranim danima Device, posebno između 21. i 23. avgusta, imaju srećan uticaj Regulusa na svojoj strani. Device će osetiti kako ih ova energija podstiče da prepoznaju svoje ciljeve i usmere ih ka postizanju uspeha . Ovaj uticaj im može doneti veću jasnoću o njihovim ambicijama i načinu na koji ih ostvare.

Vodolija

Vodolija je znak koji često teži višim idealima, intuiciji i povezivanju sa kolektivnom svešću. Pod uticajem Regulusa, Vodolije mogu osetiti povećanu sposobnost povezivanja sa kosmičkom energijom i intuitivnim vođenjem. Ovaj period im može doneti nove uvide i inspiraciju za rad na projektima koji imaju dublje značenje za njih i društvo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati