Horoskop

Direktno.rs

07. 09. 2024. 19:53 0

Premija čeka ova 3 znaka horoskopa! Neprekidna sreća i uspeh do 2025. godine

Neprekidna sreća i uspeh do 2025. godine – prava premija čeka ova 3 znaka horoskopa!

Bik

Bikovi će u narednim godinama doživeti izuzetan uspeh na ljubavnom planu. Za one koji su sami, očekuje se susret s osobom koja će ih duboko inspirisati i s kojom će ostvariti trajnu vezu. Za Bikove koji su već u vezi, predviđa se harmoničan period u kojem će ojačati veze i povećati intimnost. Na poslovnom planu, Bikovi će imati povoljne prilike za pokretanje novih projekata i postizanje finansijske stabilnosti.

Lav

Lavovi će se suočiti s pozitivnim promenama u oblasti finansija. Očekuje ih period u kojem će se njihov trud i rad konačno prepoznati, što može uključivati i povećanje prihoda ili unapređenje na poslu. Kreativna energija će biti snažna, što će im pomoći da ostvare uspeh u različitim životnim sferama. Lavovi će imati prilike da se bave novim aktivnostima i steknu korisna iskustva koja će ih dalje voditi ka napretku.

Devica

Device će u naredne dve godine biti okružene novim prilikama i avanturama koje su čekale. Ovaj period će biti povoljan za lični razvoj kroz učenje novih veština, putovanja i istraživanje sveta. Device će biti u centru pažnje zbog svojih dostignuća i pozitivne energije koja ih okružuje. Očekuje ih period u kojem će se osećati inspirisano i motivisano da ostvare svoje ciljeve, bez obzira na izazove koji im se mogu pojaviti na putu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati