Horoskop

Direktno.rs

16. 08. 2024. 20:14 0

Kod ova 2 znaka ljubav je kratkog veka! Brzo menjaju partnere

Neki znaci Zodijaka imaju tendenciju da imaju kratke, ali intenzivne ljubavne veze, dok drugi teže dugotrajnim i stabilnim odnosima. Ako ste se pitali zašto je to tako, astrologija može pružiti uvid u ove obrasce.

Blizanci su jedan od znakova poznatih po kratkim ljubavnim vezama. Ovaj znak je poznat po šarmu, duhovitosti i nepredvidivosti. Njihova potreba za stalnim stimulacijama i istraživanjem novih mogućnosti često ih vodi brzim završecima veza. Blizanci su poput leptira koji neprestano prelazi s jednog cveta na drugi, jer im dosada predstavlja najveći neprijatelj. Čim osete rutinu, odmah traže nešto novo.

Strelac je drugi znak poznat po kratkim, ali strastvenim vezama. Ovaj vatreni znak je poznat po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturama. Strelčevi ulaze u veze sa velikim entuzijazmom, ali brzo shvataju da ih posvećenost i odgovornost ne zadovoljavaju kao sloboda istraživanja novih horizonte. Njihova potreba za nezavisnošću znači da će brzo tražiti izlaz ako veza postane previše ograničavajuća. Za njih je ljubav više putovanje nego odredište, pa su spremni da brzo spakuju kofere i krenu dalje kada osećaju da su dostigli kraj jednog poglavlja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati