Horoskop

Direktno.rs

13. 06. 2024. 20:03 0

Mars je ušao u Bika! Za 3 znaka stiže brdo para do 21. jula

Mars, planeta akcije, promenio je znak 9. juna i ušao u Bika, gde će se zadržati do 21. jula. Mars je ušao u Bika i otvorio vrata neočekivanim prilikama za mnoge znakove.

Astrološki posmatrano, kretanje planeta otvara vrata promenama u životima mnogih. Mars, ključna sila u karmičkim događajima 2024. godine, prešao je iz Blizanaca u Bika, pojačavajući dinamiku ovog perioda.

Boravak Marsa u Biku, naglašava samopouzdanje, finansije i praktične aspekte života

Konjunkcija Marsa i Urana od 14. do 18. jula otvara mogućnost neočekivanih preokreta, kako na ličnom, tako i na globalnom nivou.

Nove prilike za zaradu

Ovaj period može biti izazovan, ali donosi i potencijal za nove mogućnosti, posebno u oblastima tehnologije i finansija. Važno je imati na umu da energija Marsa u Biku može doneti impulsivnost i naglu promenu prioriteta. Međutim, ako se koristi na konstruktivan način, može doneti velike koristi i pokrenuti važne transformacije.

Ali ovaj period donosi i određene izazove, predviđaju astrolozi. Neophodno je biti oprezan u postupcima i odlukama, kako bi se izbegli eventualni nepromišljeni potezi ili rizici. Ključno je održati ravnotežu između inovativnosti i opreza.

Sve u svemu, Marsov tranzit kroz Bika predstavlja vreme intenzivnih promena i mogućnosti za lični i profesionalni razvoj. Važno je da se prilagodimo ovim promenama fleksibilno i mudro kako bismo maksimalno iskoristili potencijal koji nam se nudi.

Mars u Biku biće povoljan za Bikove, Device i Jarčeve, naročito kada je novac u pitanju. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Prevrtljiv pas

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati