Horoskop

Direktno.rs

05. 06. 2024. 20:44 0

Jupiter je ušao u Blizance! Neverovatne šanse za 3 znaka nakon 12 godina

Jupiter, planeta sreće, ušao je u Blizance 26. maja, gde će se zadržati godinu dana i donosi pozitivne trenutke za Blizance, Vage i Vodolije.

Jupiter u  Blizancima donosi dinamičnu energiju. Jupiter, planeta proširenja, sreće i mudrosti, kada se nalazi u znaku Blizanaca, izražava se kroz komunikaciju, učenje i raznolikost iskustava.

Nova znanja i komunikacija

Blizanci su znak koji voli raznolikost, komunikaciju i sticanje novih znanja, a Jupiter tu energiju dodatno pojačava. Osobe s ovom pozicijom mogu biti vrlo otvorene za nove ideje, filozofije i načine razmišljanja. Njihova znatiželja često ih vodi na različite puteve istraživanja, a skloni su učenju kroz razgovor, čitanje i putovanja.

Jupiter u Blizancima takođe može naglasiti sposobnost izražavanja i komunikacije. U intervalu od 26. maja bićemo svedoci harizmatičnih, šarmantnih i zabavnih sugovornika koji će privući pažnju javnosti svojim pričama i idejama. Njihova sposobnost da prenesu svoje misli i ideje drugima može ih učiniti izvrsnim učiteljima, piscima ili govornicima.

Međutim, Jupiter u Blizancima može takođe podstaknuti površnost. Pošto su stalno željni novih iskustava, ljudi mogu imati tendenciju da se rasprše na previše stvari istovremeno ili da se brzo zasite jedne teme pre nego što pređu na sledeću.

Tri znaka će procvetati

Jupiter u Blizancima donosi optimizam, entuzijazam i želju za širenjem horizonta kroz intelektualno istraživanje i komunikaciju. Mnogi astrolozi su saglasni da će Jupiter u Blizancima da promeni način na koji komuniciramo.

Jupiter u Blizancima će biti povoljan i za Vage i Vodolije. Takođe, Lavovi i Ovnovi će osetiti pozitivan uticaj Jupitera iz Blizanaca. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati