Horoskop

Direktno.rs

16. 05. 2024. 18:55 0

Stiže pun Mesec u Strelcu - 4 znaka očekuju burne promene

Pun Mesec očekuje nas 23. maja u vatrenom znaku Strelca i imaće snažan uticaj na sve znakove Zodijaka.

Pun Mesec u Strelcu je vreme kada Mesec dostiže svoju punu fazu u astrološkom znaku Strelca. To se obično dešava jednom mesečno, ali ne uvek u isto vreme ili istog dana. Pun Mesec je vreme kada se Sunce nalazi nasuprot Meseca, što stvara punu osvetljenost Meseca na noćnom nebu.

Želja za slobodom

Astrološki, Strelac je povezan sa energijom avanturizma, istraživanja, širenja horizonta, i duhovne potrage. Kada je Mesec u ovom vatrenom znaku tokom punog meseca, može se osećati pojačana želja za slobodom, avanturom i istraživanjem. Ljudi mogu osećati potrebu da se oslobode ograničenja i da istraže nove ideje ili filozofske koncepte.

Ovo je takođe vreme kada se naglašavaju socijalna i komunikativna svojstva, jer Strelac teži ka širenju svojih vidika putem interakcije sa drugima. Mogu se javiti intenzivne diskusije o filozofiji, duhovnosti, ili putovanjima.

Impulsivnost

Pun Mesec u Strelcu može doneti i izazove, kao što su preterivanje u impulsivnosti, nedostatak fokusa ili prevelika težnja ka nezavisnosti koja može dovesti do nepromišljenih postupaka. Važno je pronaći balans između potrebe za slobodom i odgovornosti prema drugima.

Ovo je vreme kada možemo osetiti snažnu vezu sa svetom oko nas i osećaj da smo deo nečeg većeg od nas samih. To može biti podsticaj za lični rast, duhovni razvoj i širenje svojih vidika.

Pun Mesec u Strelcu najjače će uticati na Strelčeve, Blizance, Device i Ribe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati