Horoskop

Direktno.rs

15. 01. 2024. 20:11 0

Otkrijte karmički pravac po datumu rođenja

Glavni karmički pravac u natalnoj karti može se očitati sa položaja Severnog i Južnog Mesečevog čvora, ali sam položaj Sunca ukazuje na neke osnovne odrednice, jer njegova svetlost osvetljava put čoveka i nije slučajno što je tačno tamo gde jeste – u određenom znaku, polju, stepenu ili bar decenijama.

U krugu Zodijaka od 360 stepeni ima 36 decenija. Da vidimo kakav je uticaj Sunca prema decenijama, a povezan je sa karmičkim putem.

Rođen od - do:

1) 21.3 – 30.3.

Odnosi sa drugim ljudima, a posebno sa suprotnim polom, bili su vaša glavna tema u prošlom životu. Često ste živeli zarad drugih, zaboravljajući sebe. Ova težnja vas je dovela do pozicije čak do stepena zavisnosti, jer ste i važne odluke prepuštali drugoj strani. Sredina u kojoj ste živeli bila je uglađena i sređena, a u njoj su se gajili džentlmenski kvaliteti.

Zbog svega ovoga, sada, u ovom životu, treba da naučite lekcije nezavisnosti i odlučnosti, čak i kada bi se najlakše bilo osloniti na druge. Šta možete sami da uradite ili započnete, uradite to sami. Takođe je važno da negujete samodisciplinu.

2) 31.3 – 10.4.

Vi ste osoba koja ume da se nosi sa ljudima i koja poštuje druge. U prošlom životu verovatno ste se bavili diplomatijom ili ste bili u poziciji da pomirite zavađene strane. Zato razumete različita mišljenja i negujete toleranciju. Oko vas je bilo mnogo dodvoravanja, pa povremeno popuštate pred ulizicima, jer je to iskušenje koje nosite od ranije.

Ali naprotiv, sada bi trebalo da se oduprete takvim izazovima i prevaziđete ih nezavisnim razmišljanjem, jačim stavovima i nepokolebljivom voljom da se stvari sagledaju do kraja. Razvijte nešto svoje, nešto svoje i sve što doprinosi vašoj ličnosti. Uradite više sa sobom, a manje sa drugima.

3) 11.4 – 20.4.

U prošlom životu ste završili ili uspešno priveli kraju jednu lepu ljubavnu priču i to vas je na neki način obeležilo. Verovatno ste zajedno sa voljenom osobom živeli punim i srećnim životom i shvatili sve njegove prednosti. Zbog toga ste i osoba koja je otvorena i poštuje druge.

Bili ste dobar partner i ugledan građanin. Sada treba da se malo više posvetite i izborite za svoje ideje, želje i principe. Vreme je da uzmete stvari u svoje ruke u ovom životu i krenete malo više ka nezavisnosti. Aktivan i sportski način života je nešto što će uzdrmati monotoniju koju ponekad osećate i podstaći vas na malo agresivnije poteze u životu.

4) 21.4 – 30.4.

Tvoj prošli život je bio pravi ratnik. Ili ste zaista bili u žestokoj borbi i znate sve tajne strateških veština, ili ste se našli u situaciji da ste jednostavno morali sve da srušite da biste počeli iznova. Ovakva potpuna transformacija ponekad vas čak i sada mami da razbijete stvari i kada treba i kada ne treba. Zato je od najveće važnosti da naučite kako da živite mirno bez potrebe da stalno nešto uništavate.

Vaš ideal ovoga puta treba da bude priča o kući u cveću i mirnom životu i suživotu sa drugima. To je slika i put kojim treba da idete, a što se tiče ratovanja, zaboravite. Negujte toleranciju i diplomatiju, ako treba i ziherizam.

5) 1.5 – 10.5.

Najveća zagonetka za vas u ovom životu je kako uspostaviti ispravan sistem vrednosti, bilo da je materijalni ili nematerijalan. A to je uglavnom zato što ste u prošlom životu pocepali sve što vam je moglo doći pod ruku. Možda ste pokušali da to izbegnete, ali onda su se događaji desili tako da ste u trenu sve izgubili ili ste morali da bacite ono što ste imali.

Sredina u kojoj ste živeli je bila nemirna, moguće je da se radilo i o ratu i stradanju, a vi ste bili aktivni u svemu tome. Sada morate da razumete svoje prioritete i da ih dosledno sledite na miran i stabilan način. Kroz konvencionalne metode.

6) 11.5 – 20.5.

U prošlom životu ste u potpunosti razvili umetnost uništavanja. Verovatno ste bili general ili vojskovođa koji je pustošio određene oblasti i bio više nego dosledan u tome. Sada vaša stara slava dolazi da vas plati u ovom životu, tako da morate da date sve od sebe da održite postojeće stanje stvari, da vodite računa o svom imanju i da sačuvate vrednosti koje posedujete.

Uložićete mnogo truda u to, ali ćete vremenom sve više shvatati da nije poenta, već pristup. Za vas je od najveće važnosti da zauzmete konstruktivan stav i da doprinesete nečemu što se gradi, proizvodi ili neguje, a najbolje je da se fokusirate na konkretne i opipljive rezultate.

7) 21.5 – 31.5.

Lakoća uzvišenih misli, dubina njihovih razmatranja, kao i sposobnost da slobodno putujete preko svih mora i granica, sve je to bilo prisutno u vašem prošlom životu. Bili ste neka vrsta filozofskog putnika, istraživača, slobodnjaka koji je živeo na svoj način, ali i pustio druge da žive. Sada ste malo zbunjeni jer se ponekad osećate kao da ste pali sa Marsa na zemlju i svaki dan morate da se prilagođavate mreži ljudi kroz koju ste primorani da se krećete.

Komunikacija je lekcija koju naučite, kao i sposobnost snalaženja u svakodnevnim situacijama. Mnogo stvari vam se čini banalnim, ali u ovom životu treba da se spustite na zemlju i probudite, da se više okrenete ljudima oko sebe i povežete se sa njima.

8) 1.6 – 10.6.

Naučili ste duboke istine i sada treba da ih unesete u okolnosti svakodnevnog života. Dobrodošli kući nakon mnogih lutanja u prošlom životu. Ti si kao mala divlja koza koju sada treba pripitomiti i nekako civilizovati. Urbana sredina je nešto što za vas predstavlja najveći izazov, jer ste najverovatnije prošli život proveli negde u prirodi.

Lako se snalazite u svim poslovima vezanim za prirodu, ali morate da se kultivišete što je više moguće. Površni razgovori su zagonetka koju tek učite, a isto važi i za društvena pravila ponašanja ili igre, ali kada su u pitanju duboke teme, vi ste majstor. Što više kontakata i komunikacija, to bolje za vas, jer tu razvijate sve što vam je potrebno u ovom životu da biste nastavili dalje.

9) 11.6 – 20.6.

U prošlom životu ste bar deset puta oplovili svet i poznajete svaki kontinent. Za vas nema tajni koje niste otkrili i zato sada drugima možete dati odgovore na većinu njihovih pitanja. Moguće je da ste i vi bili mudrac koji je doživeo prosvetljenje. Koja god verzija od to dvoje da je, sada, u ovom životu, jednostavno bi trebalo da uputite druge ljude jer znate više od njih.

Sve pedagoške aktivnosti bile bi savršene za vas jer svoje ogromno znanje treba da prenesete drugima. Takođe možete da se bavite istraživanjem ili otkrivanjem nečeg novog kako biste svoje znanje stavili u službu drugima i otvorili im druga vrata percepcije.

10) 21.6 – 1.7.

Dolazite iz sredine u kojoj ste morali biti više nego organizovani, pažljivi i pametni. Bili ste osoba koja je čvrsto držala konce u svojim rukama, kontrolisala sve i svakoga i vodila glavnu reč. Zbog svega ovoga i sada se ponekad uhvatite kako mislite da morate sve da imate na dlanu ili pod kontrolom, ali to vas ne čini srećnim, već vas vodi u krute šablone.

Vaš razvoj u ovom životu leži u napuštanju obrasca vladanja po svaku cenu, u prepuštanju kolotečini života, dopuštanju sebi da malo lutate, otkrivanju lepote porodičnog i intimnog života bez opterećenja sopstvenim autoritetom i ambicijom. Naučite da uživate i prestanite da kontrolišete.

11) 2.7 – 11.7.

Verovatno ste bili osoba na visokoj poziciji koja je od vas zahtevala da budete izuzetno odgovorni. Vaša karijera je bila uspešna i stabilna, ali ste zbog nje zanemarili porodicu i uživanje u životu uopšte. Sada ćete dobiti priliku da se sve to razvijate i nadoknađujete, ali i dalje osećate teret ozbiljnosti i odgovornosti na svojim leđima. Teško se opuštate i potrebno vam je mnogo da se otvorite i pustite druge unutra.

Važno je da naučite da se opustite i izgradite poverenje u one male radosti koje život čine smislenim. Ne morate uvek imati jasno definisan plan, jer prevelika vezanost za njega oduzima život njegovoj spontanosti. Budite kod kuće kad god možete.

12) 12.7 – 21.7.

Iza sebe imate zavidna dostignuća iz prošlog života, koja su možda uticala na veći broj ljudi. Bili ste veoma ugledna osoba čiji je život primer uspešne karijere. Sada ste zadržali staru naviku da i dalje morate da uradite nešto značajno, pa vam bavljenje naizgled običnim stvarima izgleda kao gorko gubljenje vremena.

Ali naprotiv, te svakodnevne, porodične stvari, veza sa najmilijima, to je upravo put kojim treba da idete. Karijeru ste završili pre i više nego dobro, a sada je vreme da razvijate i druge sfere života. Pre svega, to su oni koji se odnose na usvajanje, izgradnju gnezda, zasnivanje porodice i brigu o njoj.

13) 22.7 – 1.8.

Proveli ste svoj prošli život živeći na svoj način i ignorišući konvencije društva. Bili ste više nego slobodni i nezavisni, ali dobri u duši i sa osećajem za ljude. Voleo si i skitnicu i bogataša sa karakterom, i nisi pravio razliku između njih. Sada u ovom životu morate usvojiti neka pravila igre, držati se principa i dosledno sprovoditi određene obrasce.

Nedostaje vam sloboda jer vas život dovodi u situacije koje zahtevaju da poštujete red i da se ne prepuštate nekonvencionalnosti. Takođe bi trebalo da se više fokusirate na sebe i da izgradite sopstveni stil, a da budete manje pod uticajem grupnih uticaja.

14) 2.8 – 11.8.

Originalnost i inventivnost su bile ideje vodilja vašeg prošlog života. Moguće je da ste bili istraživač ili pronalazač koji je iznedrio nešto dobro za ljude uopšte. Ne poznajete niti prepoznajete granice i stran vam je bilo kakav status ili hijerarhijsko grupisanje. Društvene norme vas zbunjuju, a to je nešto što ćete morati da priznate i usvojite u ovom životu.

Iako imate blagi otpor prema tome, život će vas dovoditi u prilike da istaknete sebe i svoje zasluge i to po kriterijima pre spomenutih društvenih principa i pravila igre. Izdizanje sebe iznad zasluga mase postat će vam zahtevna lekcija koju ćete usvajati polako, ali sigurno.

15) 12.8 – 22.8.

Definitivno znate šta je to ljudskost i uvek ste bili spremni da pomognete drugima bez obzira na njihove međusobne razlike. Veliki ste humanista izgrađenih načela. Sada dolazi vreme kad treba odvojiti nešto svojih dobrih namera i za sebe, dopustiti da vas pohvale za vaša dela. U ovom životu treba da naučite kako se zauzeti za sebe i za svoju poziciju u društvu, kao što ste se nekad tako predano zauzimali za druge.

Pozornice, društvena okupljanja pa i ona u svrhu humanitarnih delatnosti, zabave i slično, sve su to mesta na kojim možete zablistati. Koliko ste pre bili diskretni, toliko sada treba obrnuto – nakitite se i izađite pred publiku. Ona vas čeka.

16) 23.8 – 1.9.

Bilo bi previše jednostavno reći da ste prošli život proveli u stilu skitnice. Već ćete naći neki izgovor za to jer je vaša sposobnost da prevarite sebe i druge oko sebe velika. Lenjost, lutanje, maštanje, opijeno uživanje, haos, sve si to doživeo preko svake mere.

Sada je vreme da unesete red u svoj život, do najsitnijih detalja. Zdrave životne navike, uredan ritam života, mogućnost bavljenja medicinom i slično, sve to bi moglo doprineti da se oslobodite starih navika i da krenete putem razvoja sopstvene ličnosti. A to je u kristalizaciji vaših ideja i preciznom i uređenom životu i delovanju. Kao sat.

17) 2.9 – 11.9.

Možda ste bili umetnik ili boem, a možda ste bili zavisni od iluzija i zabluda. Ali sada je ta priča završena i na vama je da konačno počnete da radite konkretno. Koliko ste nekada živeli od kirije, mašte, nasledstva ili jednostavno besposlice, sada treba odmah da preokrenete, zasučete rukave i jednostavno na posao. Svaka aktivnost, čak i ona naizgled beznačajna, za vas je dobrodošla.

Ako slučajno još nemate posao, pozabavite se hobijem sa konkretnim i opipljivim rezultatima. Bez obzira koliko su male, biće dobre za početak. Ako radite, znajte da vam je put otvoren i da se kroz rad razvijate. Zato što ste u prošlom životu zanemarili svoje radne sposobnosti.

18) 12.9 – 22.9.

U prošlom životu bili ste na najudaljenijim mestima gde čovek može da dopre dušom – moguće je da ste otkrili najdublje tajne, ali one nedostupne svima i nekako skrivene. Sada je vreme da se sve ovo spolja porodi kroz zanimljiv i konkretan rad, odnosno kroz rad.

Ali ne bilo koji, već onaj koji ispunjava vaše prefinjene kriterijume. Neki od vas su bili veoma daleko, na drugom kontinentu, a sada se odatle vraćate sa znanjem koje je dostupno samo nekima. Zato bi trebalo da ih učinite dostupnim drugima na veoma pažljiv način. Bavite se preciznim i finim aktivnostima i već ćete doći na svoje.

19) 23.9 – 2.10.

Prošli život ste bili u veoma dinamičnom okruženju gde ste funkcionisali kao glavni pokretač događaja, ratnik, borac ili avanturista. Zbog svega ovoga i sada povremeno imate potrebu da se bavite sportom ili samostalnim aktivnostima, ali vas to samo uvlači u inerciju već utvrđenih i već viđenih motiva. Znate da se borite za sebe, ali sada je vreme da se malo kultivišete i naučite da živite sa drugima.

Za vas je od posebnog značaja suživot s nekom osobom, prepoznavanje srodne duše, kao i razvijanje umeća diplomatije kako bi sebe navikli i osposobili za nesamački život. Uvažavanje mišljenja drugih i razvijanje osećaja za meru za vas je također važna lekcija.

20) 3.10 – 12.10.

Verovatno ste prošli život proveli u samoći sopstvene ličnosti kroz koju ste doživljavali svet kao da vam služi bez potrebe da nešto više delite sa drugima. Sada vam život servira situacije u kojima ćete morati da naučite kako da pomirite dva različita mišljenja, stila ili stava i kako da pravite kompromise.

Ključna reč za vas je balans između sebe i odnosa sa drugom stranom, s tim da morate što više raditi na poštovanju drugih. Upoznali ste sebe i otkrili previše, a sada je vreme da se uklopite u suživot sa drugima. To je karma međuljudskih odnosa, koji se često ostvaruju kroz važan odnos.

21) 13.10 – 22.10.

Razvili ste svoje sposobnosti do nezamislivih granica i razvili i zaokružili svoju ličnost na najpotpuniji mogući način. Bili ste pojedinac koji je živeo svoj život. Sve je to bilo neophodno da biste zaokružili dobar deo sopstvenog razvoja. Ali sada, u ovom životu, dolazi vreme kada treba da uklopite svoju prebogatu ličnost u zajednički život sa drugima. Ovde ponekad imate poteškoća jer vam je ideja o braku pomalo strana i želeli biste da zadržite staru naviku samačkog života.

Ali takav stil vam ne bi doneo sreću, a vaša duša zapravo žudi za svojom drugom polovinom, za kojom ćete predano i uporno tragati. A kada ga pronađete, biće vam potrebno više truda da postignete ideal kome težite – zajednički život kao par u kome se obe strane podjednako poštuju.

22) 23.10 – 1.11.

Pasivan stav i stalno gomilanje stvari, dobara i nekretnina doveli su vas u poziciju da stagnirate. Previše ste marili za ono što imate i previše ste se tome posvetili, a niste shvatili da postoji potreba za radikalnim preobražajem i da stvari nikada nisu krute i večne. Sve se menja, a učenje prihvatanja promena je nešto što ćete naučiti kroz ovaj sadašnji život.

Zato će vas često dovesti do situacija u kojima ćete morati da promenite stvari ili čak da ih srušite, a sve da biste počeli iznova. Moguće je da se nađete u izazovnom, turbulentnom ili čak ratobornom okruženju gde zaista morate da delujete brzo i pametno i prihvatite da ste prvi izgubili, da biste ponovo gradili od nule.

23) 2.11 – 12.11.

Bio si veoma ugledan građanin, dobro hranjen i konvencionalan do te mere da je izbegavao svaki svež vetar koji mu je ušao u život. Niste želeli da stabilnost koja vam je bila omiljena zamenite ničim novim i zato ste pomalo otupeli. Sada vam život donosi izazove novih stvari i promena kroz koje ćete morati da prođete iako biste ih radije izbegavali.

Nema više mogućnosti pasivne predaje i zadržavanja status kuo pozicije, ali se mora hrabro iskoračiti, razotkriti stvari i aktivno učestvovati u stvaranju nečeg novog ili bar bitno drugačijeg od onoga što u početku imate ili jeste. Ovo je život koji donosi mnoge transformacije, pa je moguće da vas neki prijatelji iz mladosti kasnije neće moći prepoznati.

24) 13.11 – 22.11.

Izgradili ste i obezbedili sebi sve što čovek može da poželi i sada se pitate zašto i zbog čega. Verovatno ste bili bogati ili barem dobrostojeći, ali vas je vaše bogatstvo na kraju malo ugušilo jer u njemu niste našli ispunjenje. Sada, u ovom životu, vi ste u potrazi za novim vrednostima, tražite nešto uzvišeno, duhovno, a potreba da promenite ili promenite okoštale obrasce je velika.

Ponekad su vaše radnje gotovo destruktivne, ali sa svrhom rušenja starih objekata, kako biste započeli izgradnju novih. Razumete oluje i neverstva i prihvatate ih kao dobrodošao zadnji vetar koji će vas pokrenuti na dublje i aktivnije učešće u tkivu života.

25) 23.11 – 2.12.

Prošli ste život u brojnim kontaktima i razvili umetnost komunikacije na površnom nivou. Zaista vam nikada nije problem da započnete razgovor, ali se često svodi na banalne teme. Znate kako da uvučete ljude u bilo koju temu. Sada dolazi vreme kada treba da ovu svoju hvale vrednu sposobnost stavite pod kontrolu i usmerite je na više nivoe.

Nećete više smeti da pričate svuda i bilo šta, ali ćete morati da birate reči i situacije, a pre svega da bolje razmislite pre nego što bilo šta kažete ili uradite. Lekcija ćutanja za vas je jedna od najdragocenijih u životu. Baveći se i filozofijom i dubljim razmatranjima.

26) 3.12. – 12.12.

Verovatno ste proveli život u okruženju malog grada posvećeni viri preko komšijske ograde sa svim onim malim nesavršenostima koje mala sredina donosi. Iskušenja ogovaranja, ogovaranja i licemerja su nešto čega se treba čuvati i kao meta i kao aktivni pokretač toga. Stare navike sada treba da prevaziđete širim pogledom na svet, prevazilaženjem granica, kao i otporom na predrasude.

Vaš mali svet koji ste doneli iz prošlog života sada treba proširiti, a jedan od najboljih načina da proširite svoje vidike je obrazovanje (što više, to bolje za vas), kao i putovanja. U svemu tome treba biti strpljiv i tolerantan prema svima na koje naiđete. Snobizam je ponor koji te vuče nazad.

27) 13.12 – 21.12.

Ispričali ste najlepše priče i povezali mnoge ljude zahvaljujući svom otvorenom duhu i sposobnosti komunikacije. Verovatno ste bili glasnik koji je mnogima donosio razne vesti. Zbog toga čak i sada savršeno razumete suštinu komunikacije i sa lakoćom uspostavljate kontakte. Ali put vas vodi na više nivoe, a pred vama je široka prostranstva novih ideja i prostora koje tek treba da otkrijete i osvojite.

Za vas je svako istraživanje i putovanje melem koji doprinosi razvoju vaše ličnosti. Prelazak svih granica je za vas imperativ koji ponekad možda izbegavate, ali ste svesni da tim putem treba da idete. Za mnoge, posao će ih odvesti na drugi kraj. Osećaj slobode vas u početku plaši, ali vremenom ne možete bez njega.

28) 22.12 – 30.12.

Umetnički stil života i povremena lutanja koja su vam bila potrebna kao izvor inspiracije učinili su vas osobom koja često popušta trenutku i reaguje spontano bez ikakve pripreme i organizacije. Zaista ste živeli opušteno i pomalo boemski. Zato ste i sada veoma interesantna osoba, jer ste imali priliku da istražite i doživite ono što mnogi nikada nisu uspeli.

Ali sada je došlo vreme kada sva svoja bogata iskustva i opijenost životom treba da uklopite u svoj život na svrsishodan i organizovan način. Organizacija, odgovornost i kontrola stvari i situacija oko sebe su neophodne vrline koje svakako treba da razvijate u ovom životu.

29) 31.12 – 9.1.

Mirno porodično okruženje i patriotizam bili su izvor vaših motiva i svrhe u prošlom životu. Možda ste čak bili i obična domaćica, ali verovatno veoma srećna i posvećena svemu što je bilo povezano sa porodičnom atmosferom. Zbog ovoga i sada imate potrebu da svojim najmilijima obezbedite sve što im je potrebno, tako da ste spremni da radite ceo dan.

Ali ovog puta morate više raditi za sebe i razviti viši stil organizacije i uticaja na ljude sa kojima radite. Od vas se očekuje da razvijete karijeru u kojoj će osobine kao što su ozbiljnost, profesionalnost i odgovornost biti potrebne bez kajanja.

30) 10.1 – 19.1.

Shvatili ste suštinu intimnosti i značenje porodičnog zadovoljstva do srži. Verovatno ste u prošlom životu imali veoma ispunjen porodični život koji je obuhvatao nekoliko generacija. Sada je vreme da odemo malo dalje i postignemo neke ciljeve koji se protežu izvan porodičnog dvorišta.

Svakako se treba stručno obrazovati i što više usavršavati. Trebalo bi maksimalno iskoristiti svaku priliku za razvoj karijere i popeti se stepenicu više. Imate sve kvalitete da se razvijete u odličnog lidera, menadžera ili da dođete do takve pozicije sa koje ćete kontrolisati stvari i ljude oko sebe.

31) 20.1 – 29.1.

U prošlom životu ste verovatno bili osoba koja je preuzela vođstvo i prilično se čvrsto držala svojih principa. Možda ste čak bili i vladar, ali pomalo dosadan i konvencionalan. U duši ste žudeli za nečim novim i kreativnim i zapravo želeli da razbijete okoštale obrasce, ali niste mogli da smognete snage da odstupite od šablona koji su vam bili unapred određeni.

Zbog svega toga, sada, u ovom životu, treba maksimalno razvijati kreativnost i humanost i brinuti o svakom čoveku, pa i onom naizgled beznačajnom. Humanizam i prevazilaženje ega su za vas najvažnije lekcije, kojima treba da se posvetite.

32) 30.1 – 8.2.

Gotovo je sigurno da ste u prošlom životu bili osoba u centru pažnje mnogih. Bio si na istaknutom položaju i sve se vrtelo oko tebe. Sada možda očekujete nešto slično, ali vaša sujeta ne nalazi takvu satisfakciju, naprotiv – život će vas stalno stavljati u situacije da ćete morati da se potčinite drugima ili da radite za opšte dobro.

Takođe ćete imati priliku da promenite stvari na revolucionarne nivoe, iako ćete se ponekad tome odupreti u početku. Ali moraćete da uništite stare obrasce i da stalno smišljate nešto novo i originalno, a pritom prihvatate da više niste centar sveta.

33) 9.2 – 18.2.

Završili ste dugu vladavinu i ostvarili sve ciljeve koje jedan vladar može postići. Zatekli ste sebe kako dublje razmišljate o značenju svega i pitate se kuda dalje. Sada vam život nudi priliku da se upustite u nova istraživanja novih, neotkrivenih ciljeva. Više značenje, više znanje koje doprinosi čovečanstvu su teme koje će vas svakako zaintrigirati.

Nešto nedokučivo, neobično, originalno i van konvencionalnih obrazaca. Na vama je da radite na svojoj kreativnosti i istraživanju koje vodi ovaj svet napred. Sve što je ustajalo i kruto biće vam dosadno, a sve novo i neistraženo je pravi put za vas.

34) 19.2 – 28. (29)2.

U prošlom životu si bio pravi štreber koji je u svakom trenutku znao gde stvari stoje, kakav će mu biti dan i ne daj Bože da bilo šta poremeti unapred zacrtani raspored sitnica i dnevni plan rada. Ova vrsta snobizma je lišila vaš životni stil svake spontanosti i učinila vas pomalo dosadnom osobom. Sada ćete dobiti priliku da razvijete sve ono što ranije niste bili.

Život će vas dovesti u situacije koje će automatski raščistiti svaki dnevni plan i zahtevati da zauzmete daleko kreativniji i intuitivniji pristup. Možda se plašite haosa, ali kada shvatite viši smisao stvari, počećete da se organizujete kroz prevazilaženje granica i saosećanje i toleranciju za sve i svakoga.

35) 1.3 – 10.3.

Prošli ste svoj prošli život kao pravi radoholičar, ispunjavajući radne norme preko svih granica. Zbog toga ste bili veoma cenjen radnik, ali ono što niste razvili su mašta i kreativnost. Niste sebi dozvolili trenutke odmora, opuštanja, opijenosti i inspiracije. Zbog svega toga i sada ponekad uhvatite sebe da krivite sebe ako se opustite i malo više opustite.

Ali iz ovakvih situacija dobićete priliku da razvijete stil koji je daleko kreativniji, a da vaše radne sposobnosti ništa ne izgube. Zato što ste ih ranije razvili previše. Dozvolite sebi da sagledate dublji smisao, uočite lepo i kreativno u životu i prihvatite da ne mora uvek sve da bude poređano kao na traci. Prepoznajte umetnost življenja.

36) 11.3 – 20.3.

U prošlom životu obavili ste vredan posao i postigli zavidne radne rezultate. Vaše radne navike bile su primer mnogima. Zbog svega ovoga i sada ponekad osećate potrebu da radite po svaku cenu, ali sklonost ka perfekcionizmu sada vam više ne donosi očekivano zadovoljstvo. To je zato što morate da idete dalje i prevaziđete male granice vaših organizovanih odeljaka.

Vera je nešto što tek treba da otkrijete, ne nužno kao religiozni obrazac, već kao pristup životu. Radi se o izgradnji poverenja i vere u ljude, događaje i u nešto nematerijalno, što se ne može proveriti ispitivanjem sumnji koje proizilaze iz vaših starih navika. Prepustite se svojoj intuiciji i verujte da će stvari krenuti na bolje. Takođe razvijajte kreativnost.

Echoscope

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati