Horoskop

[ Izvor: Mediji ]

11. 01. 2024. 10:11 0

Stiže prvi mlad Mesec u Jarcu: Promene za 4 znaka!

Danas će se na nebu pojaviti prvi mlad Mesec u 2024. godini. a stiže u znaku Jarca. Iako će uticati na sve znakove Zodijaka, četiri znaka će biti posebno pogođena ovom menom i otvara im se put da otkriju sebe i svoje najskrivenije želje i potrebe.

Pa, evo koga čeka buran horoskop od danas!

Ova četiri znaka čeka prilično izazovan period u narednim danama, i to najviše u polju međuljudskih odnosa. Čekaju ih ozbiljne promene, pa možda čak i podsećanja ili razrešenja nekih situacija i od pre nekoliko godina koje su ostale nedorečene. Važno je da zatvorite stara poglavlja, kako bi omogućili sebi da napredujete na planu ljubavi i partnerstva.

1. Jarac

Mlad Mesec u vašem znaku donosi nove mogućnosti i nov početak, posebno sad kada je i Mars u vašem znaku i tu je da vas usmeri i osvetli pravac. Mesec vam nudi priliku da razumete šta je u osnovi vašeg odnosa sa sobom i drugima!

Ovo je period u kome ste raspoloženi za pravljenje planova i naporan rad da biste ih ostvarili, ali istovremeno morate da razmislite o sebi i svojoj duhovnoj strani. Unutrašnja transformacija koju pretrpite tokom ovog perioda pomoći će vam da se povežete sa sobom i svojom svrhom, a to će vam i te kako značiti u narednih šest meseci kada će vasš lični rast biti na ispitu nakon što Pluton ponovo napusti znak Jarca.

2. Ovan

Prošlost vam ukazuje put dok zaranjate duboko u sebe da prihvatite i razumete starog sebe i svoje stare postupke. Mladi mesec će vas naučiti vašoj vrednosti i daće vam lekciju o onome za šta smatrate da se vredi boriti. Ovo je vreme kada se otvaraju nova poglavlja u vašem životu, omogućavajući vam da pronađete svoj glas i budete sigurnijii u svoj potencijal.

Kada je reč o vašim odnosima, tu vas čeka duboka transformacija, i stiže vam podsetnik da ste moćni i puno vredite, te da ne treba da se zadovoljavate malim - ni u vašim vezama, ni u karijeri. Morate da se setite svoje unutrašnje moći i da je probudite.

3. Rak

Ovaj period daće vam vredne lekcije o ljudima koje ste pustili u svoj život i onome što oni mogu da vam ponude. Ako vam neko ne uzvraća energiju koju mu dajete, ovaj tranzit će vas konačno učiniti i te kako svesnim toga.

Već ste u fazi u kojoj znate šta zaista cenite i tražite u partneru, a ovaj mlad Mesec će to naglasiti. Donosi vam novu priliku i mogućnost da definitišete vezu koju imate. Tranzit takođe može doprineti tome da se osećate prijatno i da svedočite sopstvenom napretku, te će vama doneti osećaj sigurnosti u vezi pravca u kom idete u životu.

4. Vaga

Ključne teme za Vagu u ovom periodu biće izgradnja i balans. Mlad Mesec vas podseća na neke stvari iz prošlosti, ali s dobrim razlogom - to će vam pomoći da stvarate i napredujete u sadašnjosti i budućnosti. Porodične veze i odnosi postaje sve čvršće dok otkrivate i saznajete više o svojim korenima.

Ovo je odličan period da pokrenete nešto novo, posebno ako dugo priželjkujete nešto. Ovo se posebno odnosi na preduzetnike koji imaju ljude koji rade za njih. Osećaćete se usklađeno sa svojim ciljevima, i ujedno dobijate priliku da steknete nova znanja. Takođe, javlja vam se jasna vizija o onome što želite za sebe u budućnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati