Horoskop

Direktno.rs

15. 11. 2023. 20:10 0

Najbolji način za znakove da smršaju

Najbolji način da započnete put ka gubitku težine i zdravijem načinu života je da razmislite o svojoj ličnosti, a tu u jednačinu dolazi i vaš horoskopski znak koji moće da vam pomogne da shvatite šta će vas podići i pokrenuti, kao šta će vam pomoći da ostanete motivisani.

"Reader's digest" nudi savete astrologa kako da napravite najbolji izbor ka zdravijem načinu života.

Ovan

Za Ovnove najbolji način da započnu i održe korak sa rutinama vežbanja ili planovima ishrane je da iskoriste svoju konkurentsku prirodu. Najteži deo gubitka težine za Ovnove je to što vole da započinju projekte, ali im je teško da ih ispune. Takmičenje je način da motivišete Ovna u trenutku kada bi inače počeo da se opušta.

Ovnovi su motivisani da isprobaju nove stvari i da prvi nešto koriste. Oni vole da dobijaju najnoviji proizvod na tržištu koji će im pomoći u vežbanju ili rutini ishrane. Njihove kuhinje su pune blendera, prerađivača hrane ili drugih naprava. Nažalost, koriste ove stvari jednom ili dvaput, a onda im dosade ili budu lenji. Najbolja stvar za Ovna je da pronađe prijatelja ili partnera kome želi da pomogne u gubitku težine i rutini vežbanja.

Bik

Bik može biti veoma hedonistički nastrojen, što mu otežava redovno vežbanje i praćenje planova ishrane. Znaju da budu spori, metodični i zaglavljeni na svom putu. Oni takođe vole slatkiše i bogatu hranu. U osnovi, sve što je sjajno ili luksuzno će privući Bika, pa ako vežbanje ili dijeta na neki način izgledaju glamurozno, Bik će to mnogo lakše prihvatiti.

Ako se osećaju dobro u onome što nose i pronađu vrednost u trošenju novca za ekskluzivno članstvo, to ih može motivisati da ustanu i odu u teretanu. Dakle, teretana sa dodatnim sadržajima, poput bazena, saune ili pristupa maserima, bila bi savršena za Bika. Imali bi koristi od spa-iskustva.

Blizanci

Blizanci vole da se kreću, i kreću, i kreću. Na njihovu sreću, to znači da ostati posvećen rutini vežbanja ne bi trebalo da bude previše teško. Najbolja aktivnost za Blizanca je trčanje ili brzo hodanje. Oni vole da budu u pokretu. Takođe će imati koristi od mogućnosti da razgovaraju ili komuniciraju sa drugom osobom dok vežbaju.

Moraju da nađu drugara sa kojim će hodati ili trčati. Blizanci su takođe odlični multitaskeri, pa ako ne mogu da nađu partnera koji je spreman da pretrči nekoliko milja sa njima, uvek mogu da ispune tišinu slušanjem muzike ili podkasta.

Rak

Rak je prirodni domaćin, tako da je za njih preuređenje kuhinje najbolje mesto za početak. Kod Rakova deluje trik da se prepravi njihov dnevni meni i ishrana. Oni vole da kuvaju i da brinu o drugima koristeći hranu. Takođe vole da i da se uteše hranom kako bi sakrili svoja prava osećanja. Bili bi motivisani da izgube težinu ako bi dijeta i ishrana postali porodična stvar u kojoj bi svi bili uključeni u usvajanju i održavanju zdravih navika.

Rak će pronaći zabavu u dijeti istražujući nove recepte ili učeći kako da svoja omiljena jela napravi na zdraviji način. Ne radi se o oduzimanju hrane, već o tome da se uveri da je hrana koja je lako dostupna za njih dobra. Ako uz to imaju svoju porodicu o kojoj treba da brinu, nema sumnje da će poboljšati svoje zdravlje i kondiciju.

Lav

Lav voli da bude društven i u centru pažnje. Dakle, najbolji način da naterate Lava da smrša jeste da ga uključite u neku vrstu timskog sporta kao što je fudbal ili košarka. Timski sportovi omogućavaju Lavovima da sagore svu svoju energiju. Oni takođe pružaju Lavovima odličnu kombinaciju grupnih vežbi i priliku da budi istaknuti igrači.

Lavovi će biti motivisani ako igraju takmičarske igre. Ako ste Lav, pridružite se grupi kojoj bi dobrodošao dodatni igrač na terenu.

Devica

Osobina koja Device čini uspešnim je takođe i osobina koja ih može učiniti neuspešnim, a to je - perfekcionizam. Device se mogu lako obeshrabriti ako ne ostvare odmah željene rezultate. Većini Devica potrebno je malo pomoći ili motivacije da ostanu na zdravoj ishrani i rutini vežbanja. Urođeno je biti zdrav, tako da su prirodno samomotivisane.

Najbolji način za Device da postignu željene rezultate mršavljenja je da se drže onoga što najviše vole, a to je stabilnost. Device vole rutinu i rituale, tako da lako mogu postati zavisne od bilo koje zdravstvene navike koje formiraju – što nije uvek loša stvar za održavanje zamaha.

Vaga

Vage neće imati koristi od ekstrema. Radikalni novi planovi ishrane ili trendovi vežbanja će isključiti Vagu. Najbolji je pristup je na sredini puta. Vage žele stvari koje će im omogućiti da održe osećaj ravnoteže u svom životu. Žele da znaju da šta god da rade može lako da se uklopi u njihovu normalnu, dnevnu rutinu.

Vage moraju da osećaju da njihov napor da izgube težinu nije dodatna tačka stresa u njihovim životima. To je takođe razlog zašto je najbolji način da održe motivaciju - da rade sa nekim drugim. Najbolji način da Vage izgube težinu verovatno je pronalaženje partnera. Neko sa kim mogu da sarađuju i da dele svoje vreme dok vežbaju. Ne vole uvek da budu sami. Vole da mogu da razgovaraju sa istomišljenicima i da zajedno podele to iskustvo.

Škorpija

Kada je u pitanju gubitak težine, Škorpija je potpuna suprotnost Vagi. Ako je Vaga horoskopski znak koji ne voli ekstreme, Škorpija je znak koji treba da ga odvede do krajnosti. Kod njih je sve ili ništa. Škorpije vole da rade bilo šta što je intenzivno. Oni žele da se upuste u nešto poput kik-boksa ili negde gde mogu da iskoriste svoj borbeni duh. Nešto što je zaista dramatično. Za Škorpiju, sve što je impresivno i snažno, poput dizanja teških tegova, učiniće trik.

Škorpije neće samo tražiti izazovan režim vežbanja, već će možda želeti da potpuno promene svoj način života. Ovaj znak neće imati problema da se pridržava svojih ciljeva. U stvari, njihova rutina mršavljenja će ih verovatno na kraju transformisati zauvek.

Strelac

Vežbanje neće uspeti kod Strelca ako se oseća kao da je u pitanju naporan posao. Najbolji način za Strelca da smrša je da mu se predstavi napor kao nešto zabavno. Strelac želi nešto što je avanturističko. Oni vole da rizikuju, pa verovatno žele da probaju nešto novo i drugačije. Planinarenje, penjanje po zidu, jahanje — sve ono što će im dati osećaj avanture dok vežbaju.

Takođe im je potrebno mnogo raznovrsnosti u svojoj rutini vežbanja jer im vrlo lako dosadi. Ako Strelac iskreno uživa u fizičkoj aktivnosti, neće imati razloga da poželi da prekine svoj program mršavljenja.

Jarac

Jarac je ekstremnija verzija Device. Jarčevi su veoma strogi i veoma "uređeni", tako da verovatno neće imati previše problema da se pridržava svoje rutine. Jarčevi će odvojiti vreme da zakažu i planiraju svoje dnevne napore za mršavljenje. Oni žele da zauzmu odgovoran pristup. Ješće više organske hrane i isključiće slatkiše, na primer, jer sve shvataju tako ozbiljno. Oni su "te kolege" koje će, ako postoji teretana na poslu, zaista i da je koriste.

Ako ste Jarac i nemate teretanu blizu radnog mesta, onda je za vas najbolje trčanje rano ujutru pre posla. Jarčevi vole i ponose se na svoj posao, tako da će sve što je povezano sa tim aspektom njihovog života biti veoma značajno.

Vodolija

Vodolije ne samo da znaju najnovije trendove u vežbanju i ishrani, već znaju i one koji još nisu ni dospeli u vesti. Vodolije ne vole ništa više od toga da "prednjače". Njihov individualizam treba da bude prikazan i u njihovim naporima za mršavljenje kako bi ostali posvećeni. Oni neće učiniti nešto što i svi drugi rade.

Oni žele da urade nešto što je veoma avangardno, veoma drugačije i veoma jedinstveno, da bude društveno orijentisano i da budu intelektualno stimulisani. Kombinovanje umetničke forme sa pokretom bio bi savršen način da naterate Vodoliju da smrša. Ako ste Vodolija, isprobajte zabavnu, ali isto tako i vizuelno lepu vrstu plesa.

Ribe

Za Ribe su fizički treninzi vredni samo ako su mentalno stimulativni. Ovaj znak više brine o zdravlju uma i duha nego o zdravlju tela. Meditacije tokom hodanja su veoma dobre za Ribe. One žele da budu u prirodi jer će ih to inspirisati da se kreću.

Meditacija, tai-či, či-gong, joga ili vruća joga su sjajni načini za Ribe da održe svoje telo i dušu zdrave i u formi. Kako su Ribe vodeni znak, plivanje bi takođe bila odlična rutina za njih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati