Horoskop

14. 10. 2023. 19:54 0

Šta je ključno za opstanak odnosa sa znacima?

Izgradnja pouzdanih, jakih i dugotrajnih odnosa nije lak zadatak. Svaki od horoskopskih znakova ima specifičan pristup. Astrolozi su objasnili kakav je to pristup i kako sa svakim izgraditi poverenje i poštovanje.

Ovan

Agresivnost je nešto na šta Ovan ne sme da naiđe ni pod kojim okolnostima. Bolje je sve probleme s njim rešavati mirno, tiho i smireno. Samo tako će vas razumeti. Ovnovi su agresivni samo ako budu isprovocirani, pa će ključ snažne ljubavi ili prijateljstva s njima biti jednostavna smirenost.

Bik

Biku je važna udobnost doma. Neće se slagati s osobom koja svojom neurednošću krši tu udobnost. U prijateljstvu, Bikovi najviše ne podnose hvalisanje. Oni znaju da budu prilično zavidni pa je bolje ne deliti s njima vest da ste postali bolji od njih.

Blizanci

Samo se nasmejte njihovim šalama - oni će to ceniti. Ne pokušavajte da budete ljubomorni na Blizance ili da ograničavate njihovu slobodu. Ako želite da ih volite ili budete prijatelj s njima, ali želite da to bude obostrano, moraćete da im dopustite da komuniciraju s drugima. Oni zaista ne mogu drugačije.

Rakovi

Rakovi su u prijateljstvu i ljubavi vrlo privrženi i pažljivi. Budite isti takvi, jer to i nije tako teško kao što se čini na prvi pogled. Ako vam se sviđa Rak, onda mu samo pokažite svoju ljubav, poštovanje, toplinu. Ne zaboravite da mu kažete 'hvala' za emocionalnu podršku, kao i za pomoć bilo koje vrste.

Lav

Nemojte da ga kritikujete. Nikada, ni pod kojim okolnostima, ne recite toj osobi da je učinila nešto loše. Lavovi posebno mrze javnu kritiku. U tom slučaju mogu potpuno da izgube živce i počnu da pokazuju ​​otvorenu agresiju. Takođe, u prijateljstvu i ljubavi ne treba zaboraviti na manifestaciju znakova pažnje i brige.

Devica

Device ne vole da sklapaju prijateljstva ili razviju odnose s onima koji se pretvaraju, s licemerima, onima koji šire glasine. Kako bi prijateljstvo s Devicama bilo što produktivnije, zaboravite na pristranost, nepristojnost i sebičnost. Ne zaboravite na Devicu, jer onda ni ona neće zaboraviti na vas u teškim vremenima.

Vage

Vage vole da se bave raznim stvarima, jer imaju hobije raznih vrsta. Ne treba ih uznemiravati zbog sitnica. Takođe, potrebno je neprestalno ispitivati ​​kakvi su im planovi, kako su i kako se osećaju. Vaga voli brigu, posebno kada je iskazana rečima.

Škorpija

Glavna tajna skladnog postojanja s ovim znakom biće razumevanje njegovih osećanja. Trebaće vam empatija, bez koje će biti prilično teško izgraditi prijateljstvo ili ljubav sa Škorpijom. Morate češće razgovarati s osobom rođenom u ovom znaku kako biste videli kako se pretvara iz poznanika u odličnog prijatelja.

Strelac

Sa Strelcima morate biti otvoreni za sve novo. Oni vole nova događanja, i to spontana. Živeti s njima i sklapati prijateljstva je zabavno, ali ponekad teško. Strelci su među glavnim intelektualcima među znakovima. Zato im morate pokazati da želite da usvojite nova znanja.

Jarac

Svakako ne bi trebalo kršiti lične granice Jarca. To vam možda neće oprostiti. Takođe su osigurali status onih s teškim karakterom, ali to se ogleda samo u početnim fazama komunikacije. On je prilično prijatan prijatelj i partner koji može da donese mnogo neobičnih stvari u vaš život. Glavna stvar je da njegove hobije shvatite ozbiljno.

Vodolija

Vodolije vole brigu i pažnju. Takođe vole da znaju da osoba koja im se sviđa pripada samo njima. Pokažite Vodoliji da nemate boljih prijatelja od njega. Pokažite mu da vas drugi ne zanimaju kada su u pitanju veze. On će to svakako ceniti.

Ribe

S Ribama morate sve dogovarati na licu mesta. Pre nego započnete vezu s njima, bolje je prvo dogovoriti ko će za šao biti odgovoran. Ribe moraju odmah da razjasne svoje zahteve jer mrze neprijatna iznenađenja. Moraju unapred da znaju koje poteškoće mogu da se pojave. Isto važi i za prijateljstvo, piše Atma.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati