Horoskop

[ Izvor: Index.hr ]

01. 10. 2023. 18:56 0

Velike promene do kraja jeseni za 4 znaka

Stigla nam je jesen, godišnje doba koje donosi promene za četiri znaka. Evo šta je zapisano u zvezdama za Ovnove, Blizance, Vage i Strelčeve!

Ovan

Zvezde predviđaju da će Ovnovi doživeti iznenadne promene u svom ljubavnom životu do kraja jeseni. Možda će se zaljubiti u nekoga iznenađujuće bliskog ili će se osloboditi tereta iz prošlih veza. Takođe, na poslovnom planu Ovnovi će primetiti pozitivne promene. Pojaviće se novi izazovi i prilike, a Ovnovi će osetiti nalet samopouzdanja, pa će iskoristiti na najbolji mogući način.

Blizanci

Blizancima astrolozi predviđaju promene u komunikaciji i odnosima sa bližnjima. Mogli biste da otkrijete nove strane svojih prijatelja ili članova porodice koje će vam omogućiti dublje i smislenije veze. Osim toga, Blizance očekuju i promene vezane za putovanja. Možda ćete odlučiti da posete neko egzotično mesto ili da se upuste u avanture, o kojima ranije nisu ni razmišljali.

Vaga

Jesenske promene za Vage odnose se na njihovu financijsku situaciju. Zvezde sugerišu Vagama da će pronaći nove izvore prihoda ili će pronaći bolji način za upravljanje svojim novcem. Osim toga, u ljubavi bi Vage mogle da donesu važne odluke o svojim vezama, bilo da se radi o zaključivanju ili pokretanju nečeg novog.

Strelac

Za Strelčeve će jesenske promene biti povezane sa njihovom karijerom. Očekuju ih novi profesionalni izazovi i prilike koje će im omogućiti napredak. Možda ćete dobiti ponudu za posao koju ste dugo čekali ili ćete krenuti u potpuno novom smeru. Takođe, u privatnim odnosima Strelčevi će otkriti nove dimenzije svojih partnera, što će im doneti "dublje"

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati